OOO

Isnin, Januari 10, 2011

Jumpa Ella (bukan penyanyi rock tu yer)

cilok kat blog ella
Semalam jumpa Ella di Tesco Manjalara. Angkut manager aka driver, Yana dan Imran sekali. Ella sudi beli kukis akak sebanyak 3 bekas. Terima kasih banyaklah. Kecik molek orangnya pastu awet muda.
Blogger yang akak jumpa kebanyakkan very peramah dan suka pot pet pot pet. Ingatkan nak jumpa sekejap sebab lepas tu nak ke sekolah Ira. Bila dah bergossip terasa masa cepat ajer berlalu.

Semuga selepas ni kita boleh berjumpa lagi. Terima kasih sekali lagi.


Jomlah gi terjah blog Ella ni.
http://misz-ella.blogspot.com/2011/01/tertunailah-lah-hasrat-di-hati-kita.html

16 ulasan:

  1. owwhhh blOgger jugak..
    kalO trsrmpk tu besh
    tp kadang2 tak kenal muke
    huhu ;)

    BalasPadam
  2. bila baca entry ni teringat kat cikgu masa matrikulasi dulu.kami panggil ella sb muka dia macam ella penyanyi tu...rindunya kat dia.

    BalasPadam
  3. hihihi .. malu ella kak. merah kejap pipi. anyway kak, nice meeting u. pasni boleh la dating selalu. hihi ..

    BalasPadam
  4. Salam Kak Ina,

    ni azzah8, nak tanya, akak masih belum terima buku kiriman Azzah tempohari ya? kalau belum nanti bila Azzah senang azzah kirim lain ok... skrg ni masih sibuk dgn anak azzah yang ditimpa kemalangan tempohari...)akak boleh baca di blog Azzah)

    BalasPadam
  5. Wahh..maju biz kak..hehe..leh pegi jauh lagi biskut ni..

    BalasPadam
  6. Akak..bagi email..ada header nak tunjuk kat akak..email kat saya armli03@gmail.com

    BalasPadam
  7. hhhehehe nanti me plak nak jumpa akak :) kukis satu balang yer..nanti me order--bln april nanti lah :)

    BalasPadam
  8. bagus lah k ina nie, rajin jumper member2 blogger

    BalasPadam
  9. wah..bila la nak order biskut sedap kak ina lagi ni..nyum2..

    BalasPadam
  10. kukis kak lina cambest je. xda sample ke ^^

    BalasPadam
  11. waaa..yong je belum jumpa kak ella T__T

    BalasPadam
  12. salam kak ina..sronok bc citer2 kak ina..mmg seorg yg ceria..:))

    BalasPadam
  13. salam ina..
    akak pn teringin jumpa ina lagi. tapi bila ye..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers