OOO

Ahad, Januari 16, 2011

Kalah Tapi Menang Makan

Tak perlah kalah..nak buat camner kan...dah tak ada rezeki.

Tentu hairan kan tenguk Firdaus yang gantikan akak masa om nom nom race ni ..sebabnya kaki akak kan baru lepas cucuk..doktor tak bagi akak masuk race tu. Terpaksalah suruh manager aka anak akak ambil alih.


Terima kasih buat teams talibaruts' ...walaupun kalah tapi menang sebab dapat habiskan race makan-makan ni.Enjoykan ..akak tenguk pun macam best ajer mereka bedal macam-macam makanan dan yang bestnya sebab dapat join race makan-makan ni.

Lepas ni kena cari duit bebanyak sebab nak beli tiket nak pergi holiday..sebab tak tertunailah hasrat dihati.

13 ulasan:

  1. hikss dapat makan pun jadi lah kak..

    wah akk dah tukar header kan..best..

    BalasPadam
  2. okey la tu kak ina
    makanan semuanya sedap-sedap tu

    BalasPadam
  3. yang penting makan .. tu yg syokkk

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    Insyaallah
    lain kali akak jadi juara pulak

    Wassalam

    BalasPadam
  5. TAKPE LAH KAK.. DAPAT MASUK RACE PUN OK DAH... :)

    BalasPadam
  6. tak per kak, rezeki kat tempat lain tu :)

    BalasPadam
  7. takpe kak..yg penting rezeki makan tu..hehe

    BalasPadam
  8. takpe kak setiap pertandingan ada kalah menang dah adat tu.. apa pon syukur semua selamat dan kenyang..hehehe

    BalasPadam
  9. kak ina tak pat join..
    takpe le kak ina.
    ada rezeki lain menanti.

    BalasPadam
  10. untuk si firdaus dapat join race nie....

    BalasPadam
  11. kalah menang adat pertandingan..tak dpt pi tahun ni ,dpt pi tahun depan..huk3,2 HK trip that I already missed..huuhuhuh...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers