OOO

Isnin, Januari 03, 2011

Kukis...kukis

Kali ni http://misiazlina.blogspot.com/ pulak yang buat GA dan salah satu hadiahnya ialah kukis akak. Terima kasih akak ucapkan buat Azlina sebab sudi order kukis akak untuk bagi kepada pemenang.
Kalau nak tau camner nak dapatkan kukis akak ni sila klik ajer

14 ulasan:

  1. kak ina., salam tahun baru..
    wah..hebat nie..nampak dalam balang dah tercair air liur ayu..

    sat2...nak pikir nie..nak join GA atau idak.tunggu

    BalasPadam
  2. me dh join pun :)
    kalau tak menang, me order terus dari kak ina lah nanti heheh

    BalasPadam
  3. macam best je,,
    lagipon tak penah lagi rasa kukis akak..

    oh XOXO!! Blog Gosip Terpanas

    BalasPadam
  4. eh akak plak,,
    auntie,, heheh

    BalasPadam
  5. Salam KakIna. Along tak nak join contest tp nak kukis boleh tak. Meh Along cayang2 cikit...kikiki. KakIna ni tak makan bodek....huuuuu, kena ketuk kepala lak ngada2 ni...

    BalasPadam
  6. slm kak .. wah sodap itu kuih ...


    ** kak , bkn zr yg sakit.. anak ku yg sakit.. pehtu terus di sunat kan

    BalasPadam
  7. kak ina, kalau order, camno nak collect ni? hehe

    BalasPadam
  8. wah macam best je kukis tu..hihi
    kukis tu pe?hihi

    BalasPadam
  9. Salam kak :)

    Alamak *segan.

    Tak sangka akak buat entri khas untuk GA ni. huhuhu *terharu.

    Terima kasih banyak ya kak :D

    BalasPadam
  10. ada chance nak rasa cookies akak secara percuma..hehe

    BalasPadam
  11. laju la bisnes kukis kak ina nih

    BalasPadam
  12. wah nak try join la...mana tau ada luck kan kak...hehehe nak yang free je...huhuhu

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers