OOO

Sabtu, Januari 15, 2011

Maxis Om Nom Nom - Dancing Fish Bangsar Shopping Centre

Lokasi terakhir yang kami terjahi hari ini adalah :



Dancing Fish Bangsar Shopping Centre
Alamat : Lot t120,t121&t122
285, Jalan Maarof,3rd Floor
Bangsar Shopping Centre
59000 Kuala Lumpur

Main dish, Nasi Kunyit berempah dengan Itik Berempah. Saja nak khabaq nie JEJAI sedang melaporkan melalui blog Eyriqazz..hehe..Ok Destinasi terakhir kami iaitu di Dancing Fish Bangsar Shopping Centr yang menyajikan makan Melayu-Indo. Perghh Wa cakap lu mantap makanan disini..tak caya tengok gambar nie

TALIBARUTS sedang bersantap..paksa orang tangkap gambar..ahaks

Terus terang makanan kat sini sedap-sedap belaka. Kalau ikutkan taknak balik ke Final Station Rasanya. Citarasa Masakan Malaysia dengan hidangan yang serasi dengan taste kitaorang yang sederhana ni (2 pinggan Nasi seorang...hehe) Tak caya tengok gambar kat bawah nie..

BEBEK GORENG BALI

Itik diperap dengan rempah ala Bali...Bila si BEAN makan nie memang mata putih naik keatas disebabkan kesedapan masakan nie..

GULAI PUCUK PAKU

Memang masakan ala MALAYSIA.. Yang nie habis licin dikerjakan oleh si EYRIQAZZ..aku leleh air liur sebab kena dera oleh diaorang buat entri..woiiii tinggal sikitlah...

LEMONGRASS JELLY with Sour Plum Burst and Crispy Fruit Roll

Yang nie aku sempat merasa Sour Plum dia jer..selebihnya dikerjakan oleh 3 orang TALIBARUTS..adoii sedap..kenapa korang taknak tinggalkan kat aku sikit..huhuh

EMPING WITH SAMBAL TERASI

Yang ni habis terus, aku belum sempat merasa diaorang dah bantai dulu..tension wehhh..Nanti korang..Entri dah nak sampai penghabisan. Perghhh Sedap wehhh.. Thanks MAXIS OM NOM NOM kerana telah berjaya menganjurkan acara yang sungguh menarik ini...dahhh..siap..gua nak makan dulu...

10 ulasan:

  1. Salam Kak Ina,
    amboiiii kak..saya pun terliur gak tengok santapan tu...ingin nak gi terjah juga...nanti lah satu hari nanti ...

    kak, nanti azzah kirim buku lain ya...

    BalasPadam
  2. tak leh tahan asyik tgk uolls dok mkn ajer ni..adess

    BalasPadam
  3. terliurnye...enak x mkanan kt cna??harga cmne plak??

    BalasPadam
  4. :) :) :)
    ikan takde ke..
    terbaeekkk!!!!

    singgah dari mknace unlimited

    BalasPadam
  5. Salam.. Tahniah ye Team Talibaruts sebab menang.. (erm Kak Ina KL tak join ye.. ganti Firdaus). Sedap2 makanan tu.. Kami yg tengok gambar ni, dah terliur la..

    BalasPadam
  6. waduh sedapnya kak ina... untungnya mereka bertiga ni.. kesian kak ina kena dera..hik2

    BalasPadam
  7. uishhh bestnye kak ina!!!

    BalasPadam
  8. pehhhh
    makan lagi! sedappp tu

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers