OOO

Rabu, Januari 26, 2011

Maybelline Super Film Party-Untuk Perempuan Sajer Tau

Kami kesini pada hari Ahad sebab dapat undangan dari Nuffnang dan Maybelline. Nasib baik tak sesat sebab seumur hidup tak pernah gi ke Jaya One Petaling Jaya. Nasib baik setelah dapat undangan akak tweet tanya mana jalan ni..ada member twitter bagi direction yang betul.
Sukanya tenguk keadaan kat dalam The Bee..banyak barangan lama.
Chef yang tengah mencuci mata selepas penat menyediakan kudapan yang lazat
Oleh sebab event ini untuk pelancaran product Mascara the Magnum Super Film Volume Express, dah tentulah acara ini dipenuhi oleh oleh kaum hawa. Terima kasih Nuffnang Gplusmy.
Bila dah daftar .dapatlah gelang ni..kena cari lagi 4 huruf
di 4 stesyen yang di sediakan.
merasa gak di pakaikan maskara maybelline oleh jurumekap ni...
luperlah nak snap gambar..masa di make up ada kenangan terindah
Salah satu stesyen kena masuk ke Facebook Maybelline Super Filem
dan lentikan bulu mata kat facebook.
Khusyuk mendengar penerangan tentang cara-cara masuk ke facebook
Bila tau Liyana Jasmay datang sebagai Duta Maybelline ..
apa lagi sessi bergambar bermula.
Duta Maybelline Liyana Jasmay
makanan yang disediakan....kukis tu tak leh makan yer..kena bayar..
sukanya bila balik boleh tapau brownies
dan donat termasuk mashmarlow tu
Mencuba menulis perkataan super film
Duta tak berbayar Maybelline punya maskara
sebelum balik ambil lagi gambar kali bersama Fresh dan blogger yang hadir.
Sebelum balik ambil goodies selepas dapat 4 manik..kredit gambar Ciklilyputih
wow lentiknya
info mengenai mascara
rahsia telah terbongkar
tak percaya ..sila beli yer
Sape yang nak bulu mata nampak melentik bolehlah gunakan mascara ini.

16 ulasan:

  1. alah
    tu tambah bulu mata palsu
    pastu tempek maskara lagi :P

    BalasPadam
  2. jeles la ngan kak ina..dapat pegi apsal akak tak habaq klu tak blh singgah umah saya...dkt jer ngan umah saya

    BalasPadam
  3. syoknya kak ina...dapat jumpa liyan jasmay pun syok juga...

    BalasPadam
  4. kak ina..snap lah gambar mata kakina lepas pakai mascara tu ..

    BalasPadam
  5. best nya dpt pi mcm nie, tak thu lar bila dpt merasa.. hehehe

    BalasPadam
  6. ala..menyesal tak beli aritu..dah amik tapi letak balik..kalaulah saya tau dia baru kuar..komfom saya beli 8 btg..heheheh! stok ma!

    BalasPadam
  7. best dapat mascara free..kalau tak, tak terbeli kot..

    BalasPadam
  8. nasib baik saya tak kena halau dekat event tu.. hehehe.. sebab saya datang tanpa diundang.. muka tak malu ni.. hehehe

    BalasPadam
  9. salam ina,since kita sebaya kita panggil nama je la kan..salam kenal dari saya ya..isshh..bestnya kena make up2 tu..tentu seronok.muka kita pun dah lama tak di makeup2..hehe

    BalasPadam
  10. salam kak ina.
    tak tahu mana nak mesej.
    nak khabarkan.

    kak ina kena tag.he he he
    entry 715 : Contest : "Money Guess"

    tryla teka kot2 betul & boleh menang.

    Good luck.

    satu lagi minta tolong akak emailkan kat saya di
    shaizhar (at) yahoo (dot) com
    ada sesuatu nak bagi tahu

    BalasPadam
  11. nak tau tak... bulu mata saya mmg dah lentik.. hehhee..

    kurusnya liyana jasmay tu eh..

    BalasPadam
  12. cantik liyana jasmay, sweet jer nampak

    BalasPadam
  13. hurmmm.... boleh la buat present kat ehem2x...saya ekekeke

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers