OOO

Khamis, Januari 13, 2011

PROMOSI : SAPE NAK HEADER MURAH

Ada ker idak yer yang perasan header baru akak ni. Ada gak rasanya sebab ada yang komen kat bawah N3 semalam. Setakat ni akak paling suka header ni sebab akak tengah tersenyum. Pasal banyak orang kata muka akak garang dan susah nak senyum. Nak buat camner..puas akak berlatih kat depan cermin barulah menjadi sekarang ni. Ala..kadang-kadang ikut mood gak kan.

Terima kasih buat Jejai aka Jai aka abang pink aka teratakmall sebab beliau sudi nak membuat header baru akak ni. Al maklumlah akak bukannya pandai nak reka cipta header ni sebab bukan pandai it pun.

Dulu pun ada member blog yang kecian kat akak tolong buatkan harder ni. Setakat ni dah 2 orang yang tolong buat header ni iaitu Cikgu Naman dan Anak Perak. Budi baik mereka akak ucapan ribuan terima kasih.

Kalau sape yang tak pandai nak buat bolehlah pergi ke teratakmall yang ada membuat perkhidmatan membuat header. Tak mahallah sangat, harga pun berpatutan. Harga yang ditawarkan cuma diantara RM5.00 hingga RM10.00 bergantung kepada complexity header tu. Murah bukan.

Kenapa penting ada header? Sebab dari header yang cantik dan menarik menunjukkan yang blog kita ada aura dan orang akan suka datang ke blog kita.

Kat http://www.teratakmall ada juga jualan tupperware. Sape yang sukakan jenama Tupperware bolehlah lawat ke blog beliau.

Dulu masa kerja suka beli tupperware sebab boleh bayar ansuran dan tahan lama. Sekarang ni harga yang ditawarkan memang masih murah tapi disebabkan akak suri rumah tak beranilah nak keluar duit bebanyak semata-mata nak beli tupperware ni.Kenalah berjimat cermat.

Jangan lupa yer terjah ke Mall Teratak tu yer.

p/s Jaiii boleh tak buat ansuran 10 kali...teringinlah pulak!!!!!!!!

13 ulasan:

  1. lawo2..

    kakchik ella pon mention dlm entri die yg akak ssh nak snyum..kekeke:)
    say cheeseeee

    BalasPadam
  2. memang cantikla header baru akak...comel jer.. : P

    BalasPadam
  3. salam kak

    pasan jgk header baru akak .. mantop gitu ..

    * now zr pun suke beli tuperware , byr 3 kali heheheheh

    BalasPadam
  4. cantik header baru akak baru nak tegur semalam....hehe

    BalasPadam
  5. patut r nampak laen.. kak ina senyum, sweeettt sgt. ^_^

    BalasPadam
  6. wahh..kak ansuran susah sikit..modal nak roll takdak..setakat bagi harga murah tuh rasa boleh lagi..anyway thanks promo blog teratakmall ek

    BalasPadam
  7. kak ina...

    memang cantik header baru tu,
    lebih cantik sebab ada love kat tepi...hehe

    BalasPadam
  8. cantik header baru akak..
    dulu saya rajin gak buat header skrg ni saya dah malas ..suh anak je yg buatkan

    BalasPadam
  9. tahun baru, kena la imej baru ye tak kak? hehehe.

    berkaitan isu gula palsu. saya ada sedikit info untuk dikongsi:) pasni kita ramai2 tukar stevia.hoho

    http://www.furdunesia.com/2010/10/manniissnye-antara-racun-dan-sebaliknya.html

    BalasPadam
  10. lawa header, dan kemas walaupun agak blur sedikit.. berheader baru, untuk tahun baru? hehe

    BalasPadam
  11. wah berwah baru.. memang pesan pon semalam.. rupanya hasil sentuhan bro jejai.. memang nicelah akak..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers