OOO

Selasa, Januari 18, 2011

Secret Garden-Romantik Sungguh

watak utama Gil Ra Im (Ha Ji Won) dan Kim Joo Won (Hyun Bin)
Suka tenguk lakunan mereka berdua ni.Mula-mula Yana layan masa dia balik bercuti 3 minggu lepas. Akak buat derk ajer..bila dah tenguk waduh ..langsung terjatuh cinta. Masa tu dah episod berapa entah tak perasanlah pulak. Terpaksalah layan dari episod pertama kat on9.

Memang sape yang berjiwa romantik bolehlah layan drama korean yang tengah meletup-letup ni.
Akak tenguk kat Astro One HD (semua cerita korea) memang cantiklah gambar. Lokasi yang ditunjukkan dalam drama ni memang cantik sungguh.
Kisah seorang gadis miskin yang bekerja sebagai stuntwomen yang jatuh cinta dengan orang kaya. Macam biasalah mesti ada tentangan dari ibu yang tak suka anak dia bercinta dengan orang miskin. Tak setaraflah kononnya.
Synopsis
The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), an arrogant and eccentric CEO who maintains the image of seeming perfection, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a poor and humble stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. Their accidental meeting, when Joo Won mistakes Ra Im for actress Park Chae Rin, marks the beginning of a tense, bickering relationship, through which Joo Won tries to hide a growing attraction to Ra Im that both confuses and disturbs him. To complicate matters further, a strange sequence of events results in them swapping bodies.


Bestkan lagu That Women OST Secret Garden ni. Jomlah layan tapi kena siapkan kerja rumah dulu yer..

17 ulasan:

  1. dulu suka tgk drama korean..tp sekarang dah kureng ckit...

    BalasPadam
  2. heheeh..samala kak saya slalu layan channel ni...

    BalasPadam
  3. eh eh..mcm fotoshoot Dr SMS la..inspirasi dr poster drama ni kot hehe

    BalasPadam
  4. salam kak..lepas ni akak cuba cari cerita korea ni love story in harvard..best gila kak..compem akak jatuh lagi terjatuh hati gitu hahahaha

    BalasPadam
  5. a'a la..
    apsal poster yg terbang2 tu mcm sama jer dgn pre wed photoshoot Datuk SMS?? hmmm.. sape tiru sape ni?

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Kak Ina

    dia bawa kita banyak berangan ajer kut...he he

    Wassalam

    BalasPadam
  7. citer ni mmg best .. lagi hero dia hyun bin...mmg minat giler dg dia ni lepas citer My Name Is Kim Sam Soon....

    BalasPadam
  8. woww kena beli laa kak! hyun bin pulak tu...

    BalasPadam
  9. uiks.. akak pun layan korean ek kak.. hohoho..

    nak tgk gak lah nnt.. tgk kat mysoju ajoss.. hohoho

    BalasPadam
  10. isk..apsal sume layan korea ni..huhuhu..same with my sis..sume dvd n citer ade..sib baik ngk kat laptop sendirik..huhu...

    BalasPadam
  11. best ke citanya.... angah pun minat gak korean nie

    BalasPadam
  12. anak sy minatler ni, cerita korea, lagu korea, hero korea, k-pop.

    sori sori, kata 1 lagu tu

    BalasPadam
  13. cam best jer citer nie..kak ina layan on9 kat maner???

    BalasPadam
  14. ingatkan nama restaurant or nama garden td hehe kat uni me ada garden nama secret garden ni

    BalasPadam
  15. belajar banyak

    BalasPadam
  16. bardzo ciekawe, dzieki

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers