OOO

Jumaat, Januari 28, 2011

Sekitar Malam Penghargaan Dan Penyampaian Bonus Metrowealth (MIG)




pengacara majlis Angah Raja Lawak, Lisa Surihani dan Along Cham

Farid Kamil-Evolusi KL Drift2, Semerah Cinta Stilleto,
Lagenda Budak Setan dan Cuti-Cuti Cinta
Lisa Surihani-Semerah Cinta Stilleto,Zoo, Lagenda Budak Setan,
Jangan Pandang Belakang Congkak 2, I'm Not Single
Azad Jazmin-Ngangkung, Kongsi, Sifu & Tongga
Intan Ladyana-Adnan Sempit, Aku Masih Dara dan Kongsi
Angah Raja Lawak-Ngangkung dan Adnan Sempit
Yana Samsudin-Adnan Sempit. Aku Masih Dara, Kongsi
sam
Puteri Mardiana-Damping Malam, Ngangkung, Keramat, Kongsi
Cat Farish
semua tersenyum gembira dapat durian runtuh dari David Teo
blogger yang hadir..semua muka happy
2) Che Armster : http://www.chearmster.com/
3) Nik Mashimaro : http://www.hatisamronkin.com/
4) Anak Perak : http://anakperak.com/
5) Andyhowt : http://andyhowtt.com/
8) Bro Framestone : http://www.broframestone.com/
10) Cik Norfa : http://sekilass.com/


11 ulasan:

  1. http://crayzeebaybiey.blogspot.com

    nieh ae link budak buncit tu
    ahahaha

    kak ina
    mal ada ag satu

    http://akmalhilmi.com
    baru update smlm

    BalasPadam
  2. kak ina,sebenarnya saya tolong forwardkan link n3 RM sbb dia berminat nak join MIG nya event..macam kak ina yg dah join saya percaya mesti dah tersenarai sbg blogger yg akan selalu dijemput MIG.

    BalasPadam
  3. bertambah jeles..huhu..blogger dah setaraf cam artis

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    dapat hadiah nombor bertuah ke

    Wassalam

    BalasPadam
  5. Ni yg jeles ni...cuba akak bg tau sat...cam no nak join event ni mcm akak..nak lah jugak ...huhuhuhu

    BalasPadam
  6. david teo bagi hadiah kat diri sendiri ker?

    hehehe

    BalasPadam
  7. kak ina & sesapa saja la yg berminat, cara nak submit url refer n3 saya ni yer...

    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2010/12/attention-jemputan-khas-daripada.html

    lepas buat n3 ni hari tu,saya dah tinggalkan link ni kat n3 kak ina (yg mana dah lupa..)mungkin kak ina tak perasan kot..saya mmg jemput sendiri kak ina..blogger lain saya tak kenal..harap dapat membantu..

    BalasPadam
  8. http://www.kakinakl.com/2011/01/sekitar-malam-penghargaan-dan.html

    blogger dari piper (bunyian)
    pn ade datang gak.. x authorized je...

    BalasPadam
  9. whoaaa..... sonoknya dpat hadiah cabutan bertuah tu...

    BalasPadam
  10. Adult dates and sex dating offers you the chance for meeting up with sexy men and women and swingers

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers