OOO

Khamis, Januari 13, 2011

YEZAAAAAA AKHIRNYA TALIBARUTS' TERPILIH

Puas menunggu email dari NUFFNANG dari pagi akhirnya teams Talibaruts' telah terpilih masuk dalam race makan-makan ni. Kalau nak baca N3 camner kami terpilih bacalah kat
http://www.kakinakl.com/2011/01/one-step-closer-to-maxis-om-nom-nom.html
Adakah kami akan berjaya? Doakan yer.

Kalah dan menang adat pertandingan tapi Talibaruts' akan cuba menghabiskan race ini ..insyallah. Nak enjoy sebenarnya sebab pertandingan makan-makan ni lain dari yang lain.

Sebenarnya risau gak sebab dengar khabar ramai betul bloggers yang nak join race ni. Alhamdulliah N3 teams kami telah menarik minat pihak
MAXIS .

Terima kasih kepada MAXIS and NUFFNANG kerana memilih TEAM kami TALIBARUTS' .

Inilah senarai team Talibarut's

1. Jejai - Klon P. Ramlee
2. Eyriqazz - The Food Inspector
3. Bean -
The Kungfu Eater

26 ulasan:

  1. tahniah..kerana terpilih kak.. saya doakan moga team ni menang.. good luck

    BalasPadam
  2. tahniah kak ina..

    semoga berjaya dan dpt pergi hong kong.. hohoho...

    BalasPadam
  3. Tahniah kak..gudluck utk team kakina.

    BalasPadam
  4. tahniah kepada team akak ye...ahha

    BalasPadam
  5. salam kak ina,

    ni kiki yg semalam tu..

    maybe kak ina rase pelik, ape la kan purpose kiki..

    kiki takde niat jahat pon, kiki hanya nak mintak kak ina tolong handle kan contest kat blog kak ina je..

    hope kak ina dpt bg feedback..
    tq...

    -kiki-
    013 3871383

    BalasPadam
  6. taniah..kene kosongkan perot mulai skrg..hehe..

    Jom Lawat Blog Bardboo

    BalasPadam
  7. selamat makan utk semua...jgn sampai masuk wad udah ler yer...
    kalau saya dok kat centre konfim aply jugak.

    BalasPadam
  8. congrats yer
    me rasa team ni ada peluang yg cerah utk menang!! siyes!!!

    BalasPadam
  9. tahniah kak. selamat makan2. hihi ..

    BalasPadam
  10. tahniah kak. selamat makan2. hihi ..

    BalasPadam
  11. tahniah kak...!!
    jangan lupa ole2 hongkong yea..!!
    (in advance)
    eeewaahhhhh....

    BalasPadam
  12. all the best tuk team tali barut... klu rasa tak cukup perut, perut saya boleh isi, badan jer kecik tapi tank besar.. hahaha

    BalasPadam
  13. fuiiyooo....caya lah kak ina...semoga berjaya menggondol deyah yg lumayann itweee yerkkkk...chaiyokk...chaiyokkk

    BalasPadam
  14. wah...congrate kak ina
    selamat berjuang yerkkkk...
    mana tahu boleh menang hadiah utama.....hong kong tu kak

    BalasPadam
  15. tahniah kak

    nnti update lg ye pasal race tu

    beshnyer

    BalasPadam
  16. Tahniah kak ina...kak ina KL...bolehh!!!

    BalasPadam
  17. good luck talibaruts, moga mencapai kejayaan...

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum Kak Ina

    saya doakan kak terus berjaya

    Wassalam

    BalasPadam
  19. huwaaa....tahniah kak ina..hehee..bestnye kalu mia dpt pegi..dpt tgk korang race pon jadilah..wuwuwuw...all da best tau sis..ehehe..mesti comel gile korang..hekheke

    BalasPadam
  20. whoaaa..... sure gempak nie....sonoknya dapat join acara makan makan nie...

    BalasPadam
  21. tahniah kak ina & the talibaruts!!! semoga ada la rezeki hendakNya

    BalasPadam
  22. kak ina... tahniah..
    semoga berjaya..

    Jemput keALL IN ONE

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers