OOO

Isnin, Mac 28, 2011

Milik Siapakah Wanita Ini

Rasa-rasa kenal tak dengan beliau ini..ada iras bekas isteri penyanyi lagu milik siapakah gadis ini kan...Nak tau dengan lebih lanjut boleh ke sini dan SINI
ke sini
Jika betul..alhamdulliah beliau tentu telah berbahagia dan berjaya dengan kehidupan beliau sekarang ini. Jika salah maaf di pinta.


p/s Klik kat sini ataupun kat side bar dan LIKE yer
http://mastraveller.com/WhatsNew/IMASTravel/Blogs/India/2011/03/25/The-Journey-in-Bangalore-current-name-Bengaluru-India/186/

6 ulasan:

  1. salam auntie ina, anak auntie belajar di devangere ke? wah tahun berapa da.. kawan baik intan ada kat sana.. skrg ni dah final year.. baru tahu. huhu. lepas ni boleh pergi taj mahal pula.. auntie da sampai sana belum? taj mahal memang cantik sangat..

    BalasPadam
  2. salam akak,

    saya sendiri pun sudah sekian lama meyimpan hajat untuk mengenali wajah tersebut. Jika benaelah seperti di kata, bertemu juga akhirnya wajah tersebut yang di cari2 selama ini

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Kak Ina

    wajah melayu tulin

    Wassalam

    BalasPadam
  4. wajah lembut bagaikan sutera..

    BalasPadam
  5. betul la tu ka ina..ini KAY, ex wife arwah sudir...
    kuar artikel tntg dia tulis buku resipi mak dia ni jer, tp kisah peribadi, lgsung x citer...dah kawin ke belum, pun x kabo gak..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers