OOO

Selasa, April 12, 2011

Lagu hits sekarang ni

Tentu semua tau lagu ni dah menjadi lagu yang di cari-cari di youtube.

Video ni di buat pada tahun 1972 oleh Middle of The Road.  Akak masih lagi belajar di Tahun 2. Manalah tau sangat pasal lagu ni.  Tapi bila Mamat Khalid masukkan lagu ni dalam filem Hantu Kak Limah Pulang Rumah barulah akak rasa syok pulak melayan lagu ni.


Yang tergelak tenguk sebab penyanyi wanita duk statik kat bangku tak bangun-bangun dari mula nyanyi sampai habis lagu dan 3 orang jejaka yang main muzik  tu tak bergerak-gerak, statik berdiri ajer bawah payung  siap  rambu ramba...tapi bila tenguk video ni terasa betapa klasiknya lagu sole sole ni kan.

Jom layan lagu ni sambil lambaikan tangan cam usop wilca tu ek .

16 ulasan:

  1. minat sangat usop wicha ni.....klasik...

    BalasPadam
  2. soley soley.. liriknya pon sempoi. :-)

    BalasPadam
  3. mmg kuat tul pengaruh hantu kak limah ni

    BalasPadam
  4. kak bukan hantu kak limah pulang kampung....hantu kak limah balik rumah daaa.....

    semuanya penangan ucop wilca...popular lak dia skang kan....

    BalasPadam
  5. memang jadi fenomena sungguhla hantu kak limah balik rumah ni..hihihi

    BalasPadam
  6. hehehehe xbole la
    tnegok tajuk soley2 dah gelak kekeke
    anak saya suke nau lagu ni

    BalasPadam
  7. Dah dah dah Kak Ina. Jangan nyanyi banyak sangat. Tak lenguh ke pusing-pusing pergelangan tangan tuh? Kehkehkeh

    Terbaru >Kenali Telur Palsu Atau Original >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh

    BalasPadam
  8. Salam....

    Alhamdullilah, berjumpa juga saya dengan org2 kuat NN ni yer..
    Saya baru sebulan bersama NN. Dpt tau blog akak dari teacher onizuka.

    Selamat berkenalan kak :)

    BalasPadam
  9. dgr soley2, mesti nak tergelak terbahak-bahak igtkn hantu kak limah..hahahaha

    BalasPadam
  10. lagu jaman remaja akak..hihih

    BalasPadam
  11. Kak Ina,
    I yang peminat evergreen pun tak pernah dengar lagu ni..hehehe..memang klasik.Nanti saya download kat Ipod saya..best pulak lagunya.Thank you,kak.

    BalasPadam
  12. Kak Ina...
    1972??? Saya tak lahir lagi masa tu...huhuhu.

    Tapi saya enjoy nonton Hantu Kak Limah tu...download dari komputer jekk.. :-)

    BalasPadam
  13. penangan usop wilcha... hehhehee

    BalasPadam
  14. kak..smpai la ni sya blum tgok citer tu lagik..hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers