OOO

Sabtu, April 09, 2011

Spa Dan Salun di Penjara Wanita Kajang

Akak dah pegi sini lama dah. Bulan Febuari rasanya tapi
bila cari kat folder tak jumpalah pulak.
Pegi merelaxkan diri pun sebab terbaca dalam harian metro, pakej yang di tawarkan rasa murah gak. Akak pegi hari Rabu tapi kalau nak pegi pada hari sabtu kenalah buat temujanji sebab ramai orang yang datang pada hari tersebut.

Akak bukan tau pun kat mana Penjara Wanita Kajang ni, cuma tau di Jelok, Kajang. Akak redah ajer pastu tanya orang. Nasib baiklah jumpa.
kat luar
Masa masuk kat dalam Penjara Wanita ni berdebar gak rasa hati. Tenguk kawalan cam ketat, nak ambil gambar pun takut. Bila dah sampai, tenguk tempat spa ni baru rasa lega tapi bila tenguk pintu masuk pun kena kunci dari luar...lagilah risau. Bila tekan loceng , ada warden buka dan akak terus masuk kedalam.

Nasib baiklah mereka ramah tamah, akak rasa lega bila kat dalam walaupun bila masuk pintu di rantai semula.
Wah cantiknya kat dalam ni.
Akak dah booked pakej masa akak call, jadi mereka terus suruh masuk ke dalam dan di sambut oleh juru terapi dari Indonesia. Sebelum tu minta kebenaran nak ambil gambar kat dalam.
kredit gambar di harian metro
Boleh sajer ambil gambar juruterapi ni tapi dengan syarat kena blurkan muka mereka ni..dek sebabkan akak rasa ragu-ragu akak tak ambil..manalah tau nanti jadi hal lah pulak..menyusahkan akak pulak nanti.
Mula-mula berurut, pastu di lulur dan selepas membersihkan diri akak buat pula facial treatment dan last sekali pedicure dan medicure. Ambil masa 2 jam juga buat ni semua. Tak rasa cam dalam penjaralah pulak bila di layan macam ni.
Juruterapi yang melayan akak berasal dari Indonesia, jadi senanglah nak pot pet pot pet.

Antara harga pakej yang di tawarkan. Kalau tau dengan lebih lanjut lagi tentang spa dan salun di Penjara Wanita Kajang tenguk kat SINI

p/s balik rumah badan sakit-sakit lepas kena urut..mungkin badan tak tahanlah.

23 ulasan:

  1. Ina...mesti best dah dapat manja2kan badan kat sini

    BalasPadam
  2. Wahh bestnyaa..
    Klo dah best2 sampai 2 jam tuh regenyer macam mana rege??
    Adakah lebih kurang cam buat kat Bukit Bintang atau lebih murah?

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  3. best kan spa ni... dekat aje dengan umah mak kat kajang.. :)
    Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp!!

    BalasPadam
  4. wah, boleh try ni, tp lokasi mcm scary la plak hahhahaha

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    untuk lelaki ada ke....
    he he

    Wassalam

    BalasPadam
  6. oooo..dah ade spa...best nye...biase gak pegi masuk area penjara ni,psl ade sedare jd warder....macam nak try je servis kt sini ....tp takut pulak...

    BalasPadam
  7. hurmm.....nasib baik untuk pompuan jee... kalau tak sure saya dah booking satu sessi...hehehehe

    BalasPadam
  8. Bagus berspa dapat tenanglam fikiran dan badan

    BalasPadam
  9. wah berspa kak ina...akak amik full pakej ker??

    klu kak in aminta berspa, lepas nie leh cuba berspa kat Dr Azimuth Spa & Beuaty kat Putrajaya...area kedutaan tu bakal di buka pertengahan Apr atau awal Mei jika tak silap deqlis...

    p/s: wah tak sabar nak baca entri terbaru pasal kak ini mengaku jadi orang gaji jugak..hehe:-)

    BalasPadam
  10. nanti leh ar terai..dekat dah ngn umah saya nie

    BalasPadam
  11. wah best gak kan kak sesekali memanjakan diri kat SPA...bila laginak relaz itu lah masanya....hmmm

    BalasPadam
  12. Ada no telefon spa ni x?nak booking la...=)

    BalasPadam
  13. JOM SPA ... di Idaman SPA
    Temujanji dan maklumat lanjut, Call : naz 017 259 5991

    PAKEJ RM 35
    1.Spa + Facial
    2.Sauna + Facial
    3.Bekam + Facial
    4.Urut kaki + Facial
    5.Resdung + Mask + Facial

    PAKEJ RM 55
    1.Spa + Sauna + Urut Kaki
    2.Spa + Buang Toksin + Urut Kaki
    3.Spa + Buang Resdung + Facial + Masker
    4.Sauna + Buang Resdung + Facial + Masker
    5.Buang Toksin + Buang Resdung + Facial + Masker
    6.Bekam + Buang Resdung + Facial + Masker

    PAKEJ RM 75
    1.Spa + Sauna + lulur
    2.Spa + sauna + urut badan
    3.Spa + Buang Resdung + Urut badan
    4.Sauna + Buang Toksin + Urut badan
    5.Sauna + Buang Resdung + Urut badan
    6.facial + Buang Resdung + Urut badan

    PAKEJ RM 99
    1.Spa + Sauna + Mandi Bunga + Facial + Urut Badan
    2.Spa + Sauna + Resdung + Facial + Urut Badan
    3.Spa + Sauna + Detox + Facial + Urut Badan
    4.Spa + Sauna + Bekam + Facial + Urut Badan
    5.Spa + Sauna + Lulur + Facial + Urut Badan
    6.Spa + Sauna + Mandi Susu + Facial + Urut Badan

    PAKEJ PENGANTIN BARU RM 99
    1.Spa + Sauna + Mandi Bunga + Mandi Susu + Urut Badan
    2.Spa + Sauna + Lulur + Mandi Bunga + Urut Badan

    PAKEJ LEPAS BERSALIN RM 99
    1.Sauna + Urut Badan + Urut Peranakan + Bertungku
    2.Spa + Urut Badan + Urut Peranakan + Lulur

    PAKEJ KHAS utk WANITA RM 99 (Harga Biasa RM 200++)
    * bubble spa (30 minit)
    * sauna herba (30 minit)
    * normal facial (30 minit)
    * mandi susu (30 minit)
    * urut satu badan (60 minit)
    * urut peranakan (30 minit)
    * body scrub (30 minit)

    Alamat :
    BIOTEAM (Idaman Spa & Beauty)
    Jln 2E Taman Prima Saujana KAJANG
    Lokasi - berhampiran Giant & Petronas
    Call us now : 017 259 5991 naz

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat spa naz ada tak pkai candle.klau ada sy ada special candle.klau nak bleh call sy di no 017-3098873 ana

      Padam
  14. kak bagi contact number penjara tuh... lisa_spanic@yahoo.com TQ.

    BalasPadam
  15. WOW BESTnya BerSPA ni kan akak. Sambil2 bermanjakan diri boleh relax2 juga, hilang segala macam stress yana ada.

    BalasPadam
  16. nak mintak nombor telefon spa penjara wanita kajang tuh..

    BalasPadam
  17. bos dok sebok soh wt lawatan g pnjra wnita plk ni..carik2 kt pak google jumpe blog akak..lol

    akak tao dak ye? tmpt ni org lelaki boleh masuk ke ye? nk buat lwtn kepnjara wnita mzt ramai yg bminat..lebeh2 lg si lelaki ni..lol

    salon also kak..bule ke laki2 masuk?

    BalasPadam
  18. bos dok sebok soh wt lawatan g pnjra wnita plk ni..carik2 kt pak google jumpe blog akak..lol

    akak tao dak ye? tmpt ni org lelaki boleh masuk ke ye? nk buat lwtn kepnjara wnita mzt ramai yg bminat..lebeh2 lg si lelaki ni..lol

    salon also kak..bule ke laki2 masuk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lelaki tak leh masuk ke dalam spa ni lov...kat dalam penjara akak tak taulah pulak

      Padam
  19. saya ada menjual barang untuk spa.klau nak call sy di no 017-3098873.klau naz spa idaman nak bleh call sy...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers