OOO

Isnin, Mei 23, 2011

Bila mimpi menjadi realiti

Bersama uncle buka pintu di Harrod London
 Dapat tenguk depan mata Changing of the Guard At Buckingham Palace
Kat depan House of Parliament. 

Nanti akak tunjuk gambar dan story  yer.sebab letih sangat.alhamdulliah dah sampai umah malam tadi.

21 ulasan:

  1. huk3,rindu bumi UK.....uwaa,nak pi UK, nak pi UK....

    BalasPadam
  2. sejuk lg tak kt sana kak?

    BalasPadam
  3. nak gi Uk gak.. huhuhu.. sejuk ek kat sana?

    Baby Happy! | Happy Sunday!

    BalasPadam
  4. bestnyer..tak dapat menjejak kaki ke london lagi. :D..enjoy ya kak :D

    BalasPadam
  5. Salam.. Seronoknya dapat bercuti di luar negara.. Rehatlah dulu ye kak.. nanti storylah kat kami..

    p/s: Nur pun teringin nak ke sana..

    BalasPadam
  6. wow mesti best jalan2 & shopping kat sana..lain kali boleh singgah kat denmark plak k.

    BalasPadam
  7. tertunai la sudah hasrat di hati... welcome tu UK, dah balik ke blum? Mai la edinburgh juga, makan minum dan penginapan free!

    BalasPadam
  8. salam Ina..wau jgn lupa story lagi ekkk...share dgn kami kat sini

    BalasPadam
  9. kak inakl..alhamdulillah dah ampai rumah ye..
    seronoknya bila mimpi jadi kenyataan..

    BalasPadam
  10. alhamdulillah, dh selamat smpt. me pun one day akan pegi!

    BalasPadam
  11. Kak Ina,seronok nyer dapat gi UK..tak per dapat baca story akak pun dah bagus..cete yer nnti kita dtg baca...banyak tak ole2...

    BalasPadam
  12. selamat kembali akak...bestnya jalan2 pegi shopping hehehe....bagaikan mimpi jadi realiti....

    BalasPadam
  13. sonok nye akak g jalan2 sakan ..

    BalasPadam
  14. Assalam....Pasti seronok g sanakan..akak p last year UK masa anak Grad. Barang d sana murah sgt...cuma tukaran duit yg rasa mahal.Tapi barang depa memang kualitikan.Apa2 pun selamat pulang & berehat...tukaran masa meletihkan kita...jumpa lagi.

    BalasPadam
  15. time guard changing tu memang smart kan diorang tue....teratur jee

    BalasPadam
  16. mcmmane nak buat mimpi jadi nyata? kongsi cikit

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers