OOO

Jumaat, Mei 27, 2011

Ke NUFC/The Magpies, The Toon

Nampak tulisan perdu..rasanya cam bar ajer bila tenguk tulisan kat tingkap.
 tq google..lupa nak klik
Sempat gak ke kedai 1 pound..beli coklat dan air.  Lebih kurang macam kedai RM2.00 kat Malaysia.  Kat London tak jumpalah pulak.
Lepas puas jejalan pusing-pusing dalam kat town Newcastle kami ke  Stadium pulak.
Belilah serba sedikit cenderahati buat kenangan
Hb frust sebab jersey idaman telah habis di jual..tak per nanti suruh 
anak belikan  jersey musim akan datang sebab tak jauh dari rumah anak.
Pemandu yang bergilir-gilir bawa kereta sewa.  Minyak memang mahal dari Malaysia tapi sepanjang perjalanan lebuhraya tak di kenakan tol.  Hb kata perbelanjaan lebih kurang macam kat Malaysia gak sebab kat Malaysia lebuhraya memang ada tol.  Tak payah buka air cond bila jejalan sebab tak panas , jadi boleh save minyak.


Kami makan kat sini nasi goreng dan spageti.  Omputih yang lalu lalang kat sini cam hairan ajer tenguk kami.
Geram betul tenguk buah strawberi ni kat kedai buah..tak tahan.  Murah ajer 2 kotak baru 5 pound. Ada gak beli buah anggur yang harga lebih kurang cam harga kat Malaysia dan buah mangga pakistan.

Oleh sebab ada masa lagi kami ke satu lagi tempat.

5 ulasan:

  1. bestnya akak gi jalan2 bila la nak merasa macam nih...sampai bila2 pun tak rasanya huhuhu

    BalasPadam
  2. stoberi tu mmg menarik kak...:)

    BalasPadam
  3. tak de tol best juge kak,xpayah slow lalu pondok tol :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers