OOO

Isnin, Mei 30, 2011

Laga Pipi Dengan Artis Jue Aziz

Bila member bagitau Jue Aziz ada datang gak kat majlis ni,  akak pun sibuk tertinjau-tinjau tenguk dari kejauhan.  Wow...lawanya dan tingginya dia.
Bila dah tenguk hati berkata-kata, tak boleh jadi ni, mestilah  teringin nak ambil gambar dengan dia.  Nasib baik Jue duk tak jauh dari meja akak, bila bertentang mata dengan Jue,  aduhai terpegun tenguk dia.

Lawanya Jue...suka tenguk muka dia yang cantik walaupun cuma tepek make up yang simple ajer.  Akak memang peminat Jue terutama bila dia melakonkan watak sedih dan rasa simpati bila melihat air muka Jue masa berlakon. Akak tak suka Jue berrambut pendek tapi suka tenguk  dia berambut  panjang. 

Yang akak  paling akak suka bila nak ambil gambar dengan Jue, dia yang peluk akak dulu.  Akak pun apa lagi terus ajer peluk dia.  Bukan senangkan nak peluk artis..akak kan gila glam...wa ka..ka..ka.

Pastu dia salam dan cium tangan akak bila selesai bergambar.  Wah...sungguh bersopan santun dan lemah lembut. 

Bila tanya apa cerita terbaru, Jue kata dia ada berlakon dalam cerekarama TV3 malam tadi.   Alahai..kelam kabut akak balik sebab nak tenguk cerekarama tapi sampai rumah dah nak dekat pukul 11.00 malam jadi tak tau bagaimana permulaan cerita.  Sape yang tenguk tolonglah bagi sikit ceritanya ek.

Tapi rasanya tau serba sikitlah  cerita Tasbih Cinta Qadijah dimana beliau berlakon bersama Aqasah dan Rebecca Nur Islam.  Kesian kan bila dia yang memegang watak seorang isteri yang alim telah di aniayai  oleh suaminya Afiq yang tergoda dengan Erissa IIyana.  Semuanya di sebabkan oleh hasutan syaitan yang telah berjanji akan menyesatkan umat manusia sehinggalah tibanya hari kiamat.

Oh yer, bukan ajer yang sibuk nak ambil gambar dengan Jue, member akak pun sama...kat mana ek akak jumpa Jue ni...nantikan di N3 akan datang.

16 ulasan:

  1. assalam ina..memang seronok kalau dapat jumpa artis yang kita minat kan..

    BalasPadam
  2. kakina sekarang kawan ngan artis ya

    BalasPadam
  3. Jue memang baik orangnya, lemah lembut,manja dan tak sombong sebab saya makcik dia, ayah Jue adalah abang sulong saya Adik beradik dia semuanya cantik dan handsome macam ayah dan ibunya yang cantik.Cuma jarang jumpa sebab dia sibuk.

    BalasPadam
  4. aduh sis
    jelesnya sis laga2 pipi ngan jue aziz
    zana pun minat ngan jue aziz nie.
    cantik....lagi2 rambut dia tu
    panjang mengurai.....

    pastu suka bila dgr dia bercakap...
    suara dia kan cam serak2 basah sikit...sexy gitewww

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Ina

    lamanya rasanya saya tak kesini
    rupa2nya tambah gelemer kakak kita ni..he he

    Wassalam

    BalasPadam
  6. jealous2..hik3..annual dinner ke ni?

    BalasPadam
  7. wow..jue aziz tu..

    sopan gk dia ek..hehehe

    BalasPadam
  8. olohhh.... bestnye kak ina..hu
    kak ina dh standar retis dh nihh he

    BalasPadam
  9. wahhh...kakak ni glemer lah
    hehe

    BalasPadam
  10. tinggi ke dia kak ?

    aritu zr jmp dia kt Mid vally peluk2 dgn jEhan (time couple lg), kecik je org nye..

    BalasPadam
  11. bertuahnye akak :D jue mmg cantik, muke gebu kulit die bersih

    BalasPadam
  12. hurmmm.....geramnya.... sungguh jeles...my feveret tu....

    BalasPadam
  13. saya pun suka tengok jue aziz..muka dia soft & manja..ayu jugak...lagi best kalo dia tak seksi2..hahaa

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers