OOO

Rabu, Mei 04, 2011

Mat Banggla

Akak sajer ajer giat(usik) anak akak russhdi ..
rambut panjang...akak tak suka..dia kata kat sini potong rambut mahallah

Abang, tak ada ker minah salleh nak gurat abang

Tak adalah mak..

Kenapa?
akhirnya potong gak rambut..barulah handsome

Sebab kami ni diaorang anggap macam mat banggla..pandang sebelah mata pun tak hingin.

Wa ka ka ka...akak gelak besar bila dengar dia kata camtu.

Alahai keciannya anak akak ni kan..ada ker patut omputih ibaratkan camtu.
Bila tenguk ajer muka mat banggla mesti akak teringat kat anak akak...pasni tak leh kutuk lebih-lebih mat banggla kat sini ek

15 ulasan:

  1. mat banggla?? adoohaaaiiii...

    BalasPadam
  2. teringat zaman belajar di UK dulu..bukan setakat sebelah mata..kenyit mata pun tak dipandangnya..nak berkawan pun kenalah ikut sosial pi club2 malam n join aktiviti cam diorang..

    hik3,tapi ada satu part lucu...member saya kasi minah salleh ni pekena tomyam yang eden masak...tak letak cili pun,tapi berasap dia bibuatnya..water,water,hot,hot...hik3..dah la cunnn..memang tergelak sakan dibuatnya...miahahaha...

    BalasPadam
  3. seronok kan aklau anak2 belajar jauh2...

    BalasPadam
  4. glupppp ... bangla ke org msia ni kak ? aduyaii sabo je ler

    BalasPadam
  5. siannya org kita kat sana... betullah kak tak boleh pandang hina sgt dgn mat bangla kat sini... bayangkan perasaan diorg mcmmana..mcm tu juga yg dirasakan oleh org kita di sana

    BalasPadam
  6. mentang2 la diaorg lgi putih .. yg sawo matang ni dipanggil Bangla ye??? ish .. ish .. ish ..

    BalasPadam
  7. hahaha.. kesian dia..

    bila kak ina nak pi melawat negara omputeh lak? ;)

    BalasPadam
  8. hahaha,..sian rushdi...takpe, awek omputih tak pandang, tp awek hindustan ramai kan??

    BalasPadam
  9. bila baca n3 ini seperti menyedarkan diri kita...kan bersyukur dpt cari rezeki di negara sendiri..
    tapi kan kak tak yag jadi bangla pun kak kalau kena bertembung dgn yg suka duk antara dua darjat..kita senegara,sebangsa pun di pandang sebelah mata..

    BalasPadam
  10. isk3x...tak patut3x..abis kalo kulit sawo matang dah dipanggil bangla, hak bangla betul tu panggil apa pula yer?

    BalasPadam
  11. hehehe...kesiannya kena panggil mat bangla.. :D

    BalasPadam
  12. kalau dpt menantu minah salleh..wah..best gitu..hehe

    biasalah kak, pi negara org, mmg terasa kebanglaan kejap..kihkihkih

    BalasPadam
  13. akak mesti rindu sama dia kan.. :) semoga dia elok2 je kat sana :)

    BalasPadam
  14. tu la kan....mmg ada mindset diorang cenggitu...kecuali kita nie boleh layan gaya hidup diorang....

    BalasPadam
  15. ka sini ramai yang tunggu....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers