OOO

Khamis, Jun 23, 2011

Lagi Kisah Di Oreo Daddy Dunk

Amboi manager akak ni..kelaparan ker..
Aaron Aziz, isteri dan anak-anak. Anak kecik dia tak ada kat atas pentas,mungkin meragam sebab panas kat situ. Bukan dia sajer yang meragam, ramai lagi baby yang rimas disebabkan tempat tu tak selesa.
Habis ajer games, sape yang nak tandatangan Aaron kena beratur, fuhhh panjang sungguh barisan dek penangan nak jumpa dengan Seth Tan ni. Akak suruh Imran beratur tapi disebnabkan dia budak kecik, ramai pulak yang potong barisan.

Yang buat geram dahlah penat beratur tiba-tiba sessi tu di tamatkan..penat ajer buang masa ek. Tak kuasa akak nak beratur balik bila sessi petang. Baik akak gi makan.
Jumpa tali baruts akak Eyriqazz aka Mat Tiger, Hazman dan ahli barut yang baru sain borang Kid
Pastu DJ DJ dari Sinar FM pula naik kepentas..sebelum tu akak ambil kesempatan bergambar dengan Khairil Rashid
Salih Yaacob aka Mak Neng aka Abang Jem baru datang..terlambat sebab banyak urusan yer Abang Jem.
Mai jap abang jem, nak tenguk hidung jap..erhmmm nasib baik tak tertarik ...kalau idak..nahas kau..nanti akak tertarik akak suruh Yana pulak kawin dengan abang Jem..ish mana boleh dah cukup kuota
Sibuk ajer budak-budak ni..tak kasi can mak dia.
Imran sibuk nak naik benda ni
Imran naik lagi ke pentas bersama-sama anak Redmummy..putarrrrrrrr

13 ulasan:

  1. teringin juge nak jumpe abg seth,tapi saya mmg rimas la sesak2 mcm tu hehe

    BalasPadam
  2. memang sonok la akak sebab dapat banyak hadiah.... time Hanis Zalikha datang nie saya ngan adik bradik tengah makan PIZZA....

    BalasPadam
  3. waa best la banyak dpt hadiah~

    BalasPadam
  4. wah wah bestlah kak ina...cantek header baru akak, i like

    BalasPadam
  5. paling syiok mmg part goodies.
    banyaknyer oreo.
    ;))

    BalasPadam
  6. wah bila nih kak...syoknya dapat gi...

    BalasPadam
  7. abang SY pun ada, sure meriah ni kan....

    BalasPadam
  8. besh baca entry ni--nampak sgt fun event tu :) lawanya hanis zalikha tu :)

    BalasPadam
  9. tak sempat jmp hanis zalikha :(

    bila aaron rehat , ijah n the geng pun pergi rehat hahaha. T_T

    BalasPadam
  10. abg jem pun ada...hehe.

    meriah tu...orea memang sedap di cecah air milo.hehe


    pertam kali ke sini =)

    BalasPadam
  11. hensemnya Kid tu... hehehehe
    hanis, alaaa, tak sempat jumpa dia tgh mencekik pizza

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers