OOO

Jumaat, Julai 01, 2011

Pemenang GA Komen Jangan Tak Komen

Dari tengahari tak boleh nak buat N3, ingatkan cuma akak ajer rupernya ramai lagi member bloggers pun kena.

Pada 28hb. Jun yang lalu tarikh tutup pemenang GA akak. Akak ucapkan ribuan terima kasih buat semua yang sudi komen tentang pembaruan di blog akak. Pemenang yang di pilih oleh hisyam ialah adyshariz dari http://adyshariz.blogspot.com/

Di bawah ini ialah komen beliau yang menarik hati Hisyam.

salam kakina, ok nice job hisyam sb sudi makeover belog kakina yg glamor ni 1st - warna dah ceria 2nd - loading dh laju skit 3rd - gambarheader menarik, tapi kalau boleh tambah blink-blink lagi cantik..hehe 4rd - better letak bahagian halaman kat bawah header atau side bar, nmpk mcm mengganggu la pulak 5th-utk bisness akak, apakata buat banner utk order cookies, kalau org masuk belog akak mesti org nampk punya. 6th- templete cantek, tapi kalau buat satu color lagi cantek 7th - tulisan dh cantek, tapi boleh ajer gunakan color black dan besarkan sedikit tulisan ok kak n hisyam, aishamaaf ya kalau laser..hehe
tak tau nk tulis apa, belog sendiri lagi x best..huhu

Beliau telah memenangi hadiah seperti di bawah
1. Satu fm dari Taman Negara dan topup RM10.00
2. Akak akan terjah blog anda

3. CD Ori Dewi Sandra penyanyi Indonesia

Sila hantar butir-butir diri ke roslana_06@yahoo.com.my

p/s Oleh kerana no tu nak dekat 1 juta akak nak gak buat contest. Ada tak yang nak sponsor nanti?

8 ulasan:

  1. Joint la giveaway saya kalau sudi... Tahniah kpd pemenang disini

    BalasPadam
  2. tahniah buat aisha..

    x sempat nak join.. ;)

    BalasPadam
  3. tahniah aisha..kaki contest ni..hihi

    BalasPadam
  4. tahniah...tahniah kepada yang menang...akak buat contest banyak2 leh jumpa agik hehehe

    BalasPadam
  5. Phentermine...

    nice post thanks for sharing.

    http://www.PhentermineHome.com/

    BalasPadam
  6. ala.. terlepas GA akak.. nanti akak buat lagi ye! saya nak sangat FM..a hahah nak masuk daydeck punya pulak lah..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers