OOO

Sabtu, Jun 04, 2011

Selamat Pengantin Baru Beautifulnara


Pertama kali bersua bulan Ogos 2009, tapi tak kenal pun dengan Beautifulnara ni. Bila di perkenalkan oleh Pnut dan Redmummy barulah akak sibuk baca blog beliau. Rupanya beliau seorang blogger famous amos. Sejak itu selalu jumpa beliau di event Nuffnang.
Masa HyppTv Blogger Party sibuk mengagihkan kad kawin
Ciknara berdebar-debar
Semalam hari Jumaat yang mulia,3hb. Jun 2011 selepas asar, Beautifulnara telah selamat bernikah dengan CikNara. Walaupun Beautifulnara sukakan artis Lisa Surihani tapi semalam beliau mengatakan yang CikNara lagi cantik dari Lisa Surihani. Akak ucapkan Selamat Pengantin Baru dan semuga kekal sehingga ke anak cucu.
Wah tak sabar nak gi kenduri kawin dia hari ni bersama blogger lain yang telah di jemput sama.

p/s apasallah blog beautifulnara jadi camtu..confius

10 ulasan:

  1. hehe.. sy gi juga. jumpa di sana kak

    BalasPadam
  2. insyAllah pg dgn jard :D

    BalasPadam
  3. tahniah pada beatifulnara...semoga jodoh kekal berpanjangan...

    BalasPadam
  4. tahniah BN, anyway memang tak boleh masuk blog beliau

    BalasPadam
  5. Salam.. Kak Ina, ada typing error.. kalau semalam bukan ke 3 Jun... :) Selamat pengantian baru buat beautifulnara..

    BalasPadam
  6. tahniah BH..akk tlg kem slm ngn dia ek. kenot go, balik kg lor..

    BalasPadam
  7. Tahniah pada BN...semoga kekal hingga ke akhir hayat...ameen

    BalasPadam
  8. tahiah la abang nara kite =)

    BalasPadam
  9. Salam Kak Ina...bestnye dapat makan nasi minyak...ke nasi beriyani? saya kat sini nampak gaya memang lama la tak merasa kenduri kawin. huhu

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers