OOO

Ahad, Julai 10, 2011

Apa Ada Di Kenduri Garnier/Light Up Kenduri ?

Baru balik dari kenduri garnier, terima kasih Connie Ng-Senior PR Manager yang sudi menjemput akak dan geng blogger yang lain. Kami duduk dan di layan bersama press yang lain membuatkan kami terasa di hargai.
contoh barangan garnier yang kami dapat,yang ni display ajer
Antara bloggers yang hadir, kami jadi duta kecillah pulak. Makanan banyak sungguh, sampai boleh tapau bawak balik. Nanti akak show gambar lagi yer terutama gambar bersama Duta Garnier Lisa Surihani yang memang cantik dan peramah.

13 ulasan:

  1. meriahnya..

    <a herf="http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. camne leh dpt jemputan ni kak....tahniah ye..

    BalasPadam
  3. sy pakai garnier x brp nk brkesan la kak ina...

    nway...cam meriah jer kt sana..

    BalasPadam
  4. wahh,meriahh..kalau nak tau, je jai pun pakai garnier.hik3

    BalasPadam
  5. nak join jugak kenduri garnier tu...
    yaya pakai garnier...muke jadi elok ^^

    BalasPadam
  6. Kak Ina!!!! Syuib pun happy kat kenduri tadi!!! sangat best!!!! :)
    nice to meet u kak ina!

    BalasPadam
  7. cepatnya kak ina update..takleh jadi ni..hehehe

    BalasPadam
  8. Afra yuri....MISS lagi nak jumpa dia nie...saya tak dpat pergi sebab ada kenduri doa selamat kat umah parent di kajang....

    BalasPadam
  9. akak bestnya dapat banyak barang garnier saya memang pengguna garnier.....aktif nya akak kesana kesini...penat seh...

    BalasPadam
  10. salam singgah..

    hai kak ina.. salam kenal.. u geng talibarut gak kan.. ahakss..

    nak join boleh? hihihi..

    JOM BACA NI : TRIP TO AUSSIE BEGIN.. MELBOURNE CITY!!

    BalasPadam
  11. wah bes nyer..nak sgt jumpee lisa surihani tu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers