OOO

Sabtu, Julai 23, 2011

Bloggers Review -LE MERIDIEN KUALA LUMPUR

Terima kasih kepada Alvin dan Cik Lily sebab sudi menjemput kami untuk makan-makan untuk bloggers di hotel yang berbintang-bintang ini.

Makan-makan sampai kenyang, memang berbaloi sungguh makan kat sini. Macam-macam ada.
Orang kuat di Latest Recipe, Level 5, Le Meridien Kuala Lumpur
Bloggers semua senang hati
Dapat makan berkali-kali
Terima kasih daun keladi
Jika sudi jemputlah lagi
Kredit gambar Jard
Ada blogger cuba makan ni, akak tak beranilah..

p/s Nak balik kampung hari ini, takleh cerita panjang. Nanti akak show apa yang akak makan kat hotel ini yer.

10 ulasan:

  1. dan yang penting.... tertunailah hasrat di hati....hehehehe

    BalasPadam
  2. tak penah pijak kaki ke hotel ni...nak stay satu mlm pun mesti ribu ribankan

    BalasPadam
  3. oho...sodapnyer dpt mkn pree... mknn mahal plaks tuh...n pelik2...sy ske try yg x penah dimkn..

    BalasPadam
  4. peliknya mknn tu? mcm sotong besar je? try je la kakIna, ntah bila dpt jumpa lagi..

    BalasPadam
  5. aishhhh.. abang gue pun ader..?? hahahaaa

    BalasPadam
  6. bila lagi nak makan kat mpt bintang2..nak plak free..best3x

    BalasPadam
  7. WOW..berbintang2 kak nape tak ajak kita sekali....emmm gurau aje. Saya di jauh selatan..sotang kurita tu, saya pun tak selera nak try...anyway kalau yang free nie memang sodap...

    Jemput singgah :
    Sokongan Padu Padu Kepada Rakan Blogger

    BalasPadam
  8. Salam Monday Blues Kak Ina,

    Seronok yek jd blogger berjaya. Asyik dpt mkn free jek. Nak!Nak jugak!

    Lawati: http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/07/segeralah-mencari-pintu-taubat.html

    BalasPadam
  9. saya xdapat jemputan nak uat cam manakan

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers