Isnin, Julai 18, 2011

Digi W8 Launch (Waduh bestnya Dapat Review Handphone Ni)

N3 ni di karang oleh Firdaus @ manager akak..dia yang gi..akak tak lehlah nak cerite (perenggan pertama ajer akak tulis) Korang layanlah bahasa orang mude ni..

Mula-mula kami ni nak gi tenguk preview ceta Tolong!Aweks Aku Pontianak. Last-last Daus mengada-gada nak ikut Daydeck gi untuk pergi ke Mist Club kat Bangsar besemperna dengan pelancaran Digi SE W8.
Baru je sampai. Amek gambar dulu..kita gantikan si Hazman yang lebih suka bergambar dengan #retis kat panggung wayang masa tenguk TAAP di Wangsawalk.
Ash (Orang dari Digi) menjadi Emcee pada malam itu
Wakaka Crew membuat persembahan.Memang terbaekkk
Dennis Lau (Violinist) dan Shawn Lee (Beatbox). Sumpah setia memang sedap Beatbox die..kalah lagu DJ Club malam tu..
Inilah Henpon yang digembar-gemburkan..Cantik dan comel
Time nie aku kene main game...ohh jangan lupa menari sekali..
memang semmmppuuttt!!!!(ikut ayat Sepah ..Manisnya Kurma Itewwwwwww)
Akhirnye menang gak game tersebut dan dapat review henpon nie
Berposing bersame kotak henpon dan Digi
Geng yang hadir Zurie, Afra, Zaid dan Emi Anak Perak. Heldi pun ada tak muka dia tak ada sebab dia jadi kameraman (tq Daydeck)

P/S: Semua orang tanye bila nak review henpon tersebot n mak pon dah bising je...hahaha..tunggu kejutannya...bukan sekadar review biase...this best bro!!!

Mak dia...biasalah akak kan tak suka buat kerja lelambat..dia ashik kata relaxlah mak..ishhhhh geramnya. Sape yang buat review terbaik akan dapat hp ni. Doakan agar dia berjaya ek

13 ulasan:

  1. Hohohoho.... NAK PINJAM JAP......ekekekeke

    BalasPadam
  2. beshhh nya..tak sabar nak baca review :)

    BalasPadam
  3. hehe besh gak baca review versi org2 muda heheh

    BalasPadam
  4. wahhh kak ina dah ada 2nd writer laa.. hehehehe

    BalasPadam
  5. uiks, ade co-writer..he3..dah cepat review hp tu..x sabo nk tau gk!

    BalasPadam
  6. good luck..nak kasi tips skit :

    1) more pictures..kalau ada picture with narration lagi bagus..

    2) make it interesting..lawak ke,...

    3) product info is a must tapi jgn technical sgt..boring nanti...

    BalasPadam
  7. SMART JGK HP TU KAK ..

    now teruja tgk samsung yg baru

    BalasPadam
  8. semoga menang nnt....good luck

    BalasPadam
  9. aku dah agak dah malam tu firdaus memang boleh menang punya sebab part main games ni dia memang power.. heheeh.. cepat daus buat review..

    BalasPadam
  10. uwaa.. mat tiger dah bagi tips tu..
    haha.. sy dah jumpa ciklilyputih.. bilalah nak jumpa kak ina pulak yek..

    JOM BACA NI : NUFFNANG #CHURPOUT SESSION AT MARK'S PLACE

    BalasPadam
  11. ehhehhe... jarang sekali kedengaran sang ibu berleter suh anak berblogging... kak, jadilah mak angkat saya....ehehehhhehe

    BalasPadam
  12. @madamondoq, 1st time jmpa k ina mmg besh. mcm dah kenal lama. syok borak tp yg indah hanya sementara coz pastuh k ina kne kidnep ngan geng talibaruts....huhuuh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers