OOO

Jumaat, Julai 29, 2011

GA Cuba Teka Yer Kat Mana Akak Menjengkit Kali Ini?

Fuh lega dapat gak nak update blog hari ini. Sajer ajer nak bagi GA ni. Senang ajer nak join GA akak ni. Sape yang nak join ikut ajer arahan kat bawah ni.

1. Kena LIKE @SUKA fanpage akak "kakinakl.com" kat sidebar kanan.

2. Teka akak pegi mana? Bagi nama tempat dan negerinya sekali

Pastu komen kat bawah N3 ini. Sesiapa yang dapat jawab dengan betul akan menerima fridge magnet tempat akak pergi ni, Cuma 3 orang yang berjaya menjawab dengan pantas dan betul akan menerima hadiah.

Hadiahnya ialah :

Peneka yang berjaya dengan pantas dan betul mendapat 1 FM berserta top up RM10.00.

Pemenang kedua dan ketiga akan menerima 1 FM dan hadiah sagu hati.

Cepatlah teka ek.

p/s Kali ni tali baruts dan kenalan orang yang dah tau tak leh join..kasi can kat orang lain pulak.

14 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. cik lily..tali barut tak leh tekalah

    BalasPadam
  3. kat LCCT ler... nampak kapal terbang tu, maybe nak gi sarawak. salam BW

    BalasPadam
  4. saya tao2..haha..

    BalasPadam
  5. saya ni talibarut ke? ahhhaaa.. akak gi... akak gi.... errrrmmmm..](cik lily dah bagitau! lalalalaa

    BalasPadam
  6. akak, kite layak sertai GA akak ni tak??? kite bukan geng talibarut, kan eheheee

    akak nak p kuchen,seghawak... tui tak???

    hikhikkk

    BalasPadam
  7. nk try jgk akak.

    sabah btul x?

    BalasPadam
  8. Syrat 1 dah buat.
    Syarat 2: Saya teka pergi London dulu. Betul tak Kak Ina?

    BalasPadam
  9. Owhh....takpe la kan...lagi pun tempat nie area low cost airline kan...talibarut nie relax2 sudah..

    BalasPadam
  10. deqlis nk teka laa..
    nak g Sabah ..rasa2x jer laa...:)

    BalasPadam
  11. salam,

    dah like fanpage akak...

    then, teka jelah... lgpun tkde hint... sy pun tk pernah naik flight air asia ni...

    sy teka akak gi kota bharu, kelate...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers