OOO

Isnin, Julai 18, 2011

Giveaway : Sapa Nak Tiket MTV World Stage

Balik kampung ikut highway
Singgah sebentar kat Segamat
Cik Lilyputih buat giveaway
cuba nasib kalau dapat


No 48
No 102
No 107
No lari sikit- 110

Cuba nasib walaupun tak dapat snap 5 nombor yang di kehendaki..ni semua gara-gara nak masuk GA dari Cik Lilyputih.

Senang ajer nak masuk GA ini. Memang mula-mula tak faham no yang di maksudkan oleh beliau.

Akak nak sangat tiket ni sebab anak-anak akak nak sangat pergi ke ICT terutama Yana yang sedang balik bercut. Tentulah dia nak release tension sebab dah penat belajar kat sana.

Muga-muga adalah rezeki buat mereka.

Info dari blog Cik Lilyputih.But nak 'VOTE' nie pun bercara jugak. Alah senang je. Korang kene save screen shoot setiap 5 kali screen 'VOTE'(print screen) tuh bertukar.

Contohnya cam nie :-

Base 'VOTE' sekarang ni no. 43 kan. So no selepas nie korang kene amik screen shoot is no. 48, no seterusnya nya no. 53, lepas tu no. 58, lepas tu no. 63 dan last sekali screen shot pada no. 68. Itu je.

So masa korang open link tu no lain yang kuar, start dari no yang ko nampak tu lah kan.

Kemudian save segala gambo screen shoot tuh, buat satu entry pasal giveaway nie ikut tajuk yang korang suka. Kemudian comment kat entry ni yang korang dah siapkan beserta permalink nya sekali tau.

Aku ada 4 tiket untuk MTV World Stage Concert nie. Kalau sorang je yang join giveaway nie, orang tu dapat kesemua tiket nie lah. Kalau 2 orang yang join kene bahagi dua, kalau ramai yang join, siapa yang paling cepat komen dia lah yang menang kan.

Dateline contest : 20th Julai 2011

Pat pat sape cepat dia dapat

1 ulasan:

  1. Saya tak berapa faham penjelasan di atas..
    Boleh terangkan dgn lebih mendalam lagi..?
    Kerana saya nk sgt menang tickets MTV tu..
    :)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers