OOO

Khamis, Julai 14, 2011

Mendung Berlalu Pergi

Alhamdulliah syukur ke atas rahmatnya kepadaku.


Bukan nak menunjuk yer tapi akak nak share ajer pengalaman mendapat BE terutama yang baru berblog. BE kalau dapat dan unic visitors kita ramai, insyallah cepatlah naik duit tu.

Setelah 2 bulan tiada BE, alhamdulliah akhirnya datang juga BE ke blog akak. Walaupun tak ada BE tapi akak update blog sebab akak suka berblog. Ada gak pernah dapat sponsored post bulan lepas dan dapat cash out akhir bulan Jun yang lalu. Insyallah jika bergerak lagi kempen bolehlah akak cash out lagi hujung bulan ni.

Walaupun blog yang satu lagi tak berapa aktif, tapi bergeraklah juga meter kempen akak tu..sikit-sikit lelama jadi bukit.

Walaupun tak banyak tapi kira oklah kan. Sebenarnya dengan BE tak leh kaya tapi kalau dapat advertorial ataupun banyak sponsored post cam Redmummy yang boleh jadi kaya raya setiap bulan.

Updatelah blog setiap hari jika ingin BE bergerak kencang. Sikit ker,banyak ker, BE akak tak kisah, janji akak happy. Walaupun ramai member blog dah beralih ke pengiklan lain, akak masih lagi setia dengan Nuffnang.

18 ulasan:

  1. wahh rezeki2..

    betui2 kak , i sokong u ..

    zr plak hari2 update psl blog ni dh cm diary plak di samping zr dpt kenal dgn bloger2 yg lain... so makin ramaiiiiiiiiiiiiii kawn ku

    BalasPadam
  2. murah rezeki akak..

    update kene berapa kali kak??
    saya sekali sehari, cukup ker?

    hehe

    BalasPadam
  3. saya lak dah lama tak ambik pot pasal BE nih. iklan pun dah lama buang

    BalasPadam
  4. murah rezeki akak...moga saya turut dimurahkan rezeki cam akak, amin :)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah murah rezeki Kak Ina,yelah klu rajin Insya Allah ada rezeki.....

    BalasPadam
  6. wolla banyak tue..., adeh... ble la nak dpt bnyk cm tue...

    BalasPadam
  7. tahniah kak :) rezeki masuk alhamdulillah.

    BalasPadam
  8. mak datuk...,

    byknya....


    kene ngorat amoi2 nuffnang la mcm ni..=)

    BalasPadam
  9. yang penting kita enjoy..setia pada yg satu..hehe

    BalasPadam
  10. lama gak sy tak dapat. tunggu jer laa lagi.

    BalasPadam
  11. Tahniah k.Ina...moga BE terus bertambah!

    BalasPadam
  12. tahniah akak!
    alhamdulillah byk rezeki BE tu..caiyyok kak!=)

    BalasPadam
  13. perghh kakkkk masyuukkk MamilGOLD tuuuu

    BalasPadam
  14. tahniah!! blog akak lagi melantun lantun... perrghhhhh.. respect laaah!!
    Backlink FREE Untuk Blogger | Bantuan Segera Diper... (undi jejai)

    BalasPadam
  15. tahniah kak!

    p/s: thanks kak kasik semangat..mmg meraih undi susah..tp sy 1st timenk cuba...terima kasih yg beri sokongan...jom undi saya dgn sertai my GA (tak nk buat n3 tp nk infrom if FB pun jer boleh..)tq3x jasa mu dikenang..moga Dia yg membalas:)..!

    Jom join GA Deqlis.. Timaceh
    Review Harry Potter 7 Part 2- It All Ends

    BalasPadam
  16. Yeah....cukup bulan dapat cashout nanti leh la buat DUIT RAYA....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers