OOO

Jumaat, Ogos 05, 2011

BB Moisturizer GARNIER

Pernah tak anda terbangun lambat masa nak pergi bekerja? Tak sempat make up sebab nak kejar masa? Jangan risau sebab ada produk baru dari GARNIER yang boleh menyelesaikan masalah anda.

Instant Fairness BB Moisturizer GARNIER baru, pelembab BB pertama GARNIER, akan memberikan kecerahan yang menakjubkan dengan hanya 1 langkah, kulit terlihat cerah merata.

Diperkaya dengan sari/pati lemon asli yang mencerahkan dan bantu eksfoliasi. Formula SPF26/PA+++ bantu melindungi kulit dari sinar UVA & UVB. Pigmen mineral memberikan tampilan alami yangh tahan lama. Dari minit pertama, kulit terlihat:


-Lebih berseri
-Lebih rata
-Bintik/tompok hitam berkurang
-Tanda ketidaksempurnaan berkurang
-Kemerahan/keradangan berkurang
-Lebih halus/lembut
-Lebih lembap
-Garis halus berkurang
-Pori-pori kurang ketara
-Terlihat bercahaya sihat


Apa macam best tak bila dah baca camner bagusnya BB Moisturizer Garnier ini? Dizaman semuanya nak cepat ni memang bagus guna moisturizer ni.

Jomlah dapatkan dapatkan di pasaran mulai Ogos ini dengan harga yang semua orang mampu membelinya dengan harga cuma RM19.90 untuk BB Cream SPF26 PA+++ 20 ml.

7 ulasan:

  1. Wahh.. product baru eh?? kne cube nih.. hehe

    BalasPadam
  2. Wahh.. product baru eh?? kne cube nih.. hehe

    BalasPadam
  3. kid pun pakai garnier.. for men punya.. :)

    BalasPadam
  4. wahh baru..nak trylah..hehe

    BalasPadam
  5. nak try jugaklah kak ina...cam best aje~

    BalasPadam
  6. Mmg pakai garnier. start dgn rollon dia. terpikat dgn baunya...bestt..yang menakjubkan, ia mmg betul2 menghilangkan kesan parut/hitam dulu sebab tersalah pakai rollon batu apa ntah..terus kulit kena gatal2 dan melecet. Lepas pakai garnier..kesan tu hilang...

    Sesejak tu terus borong pencuci muka, krim siang, krim malam garnier...

    Aritu dah nampak dah BB krim ni tp baru plak beli foundation. So, tunggu foundation habis atau dah boring nanti br nak beli BB krim Garnier...tak sabar..mesti cantek kan kulit ku nanti...

    BalasPadam
  7. lisa!!!!hehehehhe...

    sy taknah lg guna garnier nih...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers