OOO

Isnin, Ogos 01, 2011

Pemenang GA

Jawapan bagi GA akak ialah ke Kuching Sarawak.
Seperti yang di janjikan selain dari hadiah FM dan top up bagi pemenang pertama, akak bagi 2 hadiah saguhati buat pemenang yang berjaya.
sehelai t shirt
cd original
Tahniah buat pemenang GA akak yang baru ajer berakhir hari Sabtu lepas. Walaupun tak ramai yang join , tak aperlah. Terima kasih buat sudi join.

2 orang peserta yang dapat menjawab dengan betul ialah

Beliau akan mendapat sehelai t shirt, satu fridge magnet, cd original dan topup RM10.00


Fiza pula akan mendapat sehelai t shirt, satu fridge magnet dan cd original.

Terima kasih kepada Kak Yong Ina Hashim, stormz-iylia, Delqis, Nieda, Farra8979, dan Areef Ibn Naim yang sudi join. Walaupun tak berjaya jangan serik ek join lain kali.

Bagi pemenang sila emailkan alamat, nama dan no telipon di roslana_06@yahoo.com.my

13 ulasan:

  1. hurmm....baru perasan blog akak pun ada IKLAN EXABYTES.... tambah lagi rezeki tue...

    BalasPadam
  2. tahniah utk pemenang...


    kak Ina, salam ramadhan utk kamu sklrg ya...

    ayu ambil kesempatan mohon maaf andai spjg persahabatan y terjalin ayu terkasar bahasa penulisan ya

    BalasPadam
  3. Alamak , tak betul tekalah Kak Ina..

    BalasPadam
  4. Tahniah tuk pemenang.
    Selamat menjalani ibadah puasa K.ina!

    BalasPadam
  5. - salam ramadan dan selamat berpuasa...

    BalasPadam
  6. salam,

    tkpe, dh tau jwb salah :)

    mula2 gi blog cik lily putih cari hint kat situ... ada bc yg die kata tkde kat kl, sbb nak gi pantai timur... tu sbb sy teka kb, kelate...

    pastu bc kt blog kak ummiross bru tau akak gi kuching, tp ms tu dh tutup, hehehe...

    BalasPadam
  7. tahniah buat pemenang akak....tak sempat pun nak join huhuhu....

    BalasPadam
  8. eh eh name & link kite naiklah... suke3!!!!

    terima kasih kak ina... suke sgt!

    *mane tak suke,kan... 1st time menang GA kahkahkahhhh

    BalasPadam
  9. tahniah pada pemenang...bila nk menang nie contets kak ina nie??ihik..:-)

    BalasPadam
  10. tima kasih akak... ini first time joint GA. Menang pulak tima kasih sebab buat GA yang simple camni. Nanti saya emel akak yer...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers