NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

ShoppingTime

Lazada Malaysia

Jumaat, Ogos 12, 2011

Memperkenalkan New Garnier Men Acno Fight

Orang lelaki yang sentiasa mementingkan penampilan wajah yang sempurna memang patut mengguna produk terbaru dari Garnier ini. Udara yang kotor dan banyaknya pencemaran di sekeliling kita menjadikan kulit kita bermasalah jika tidak di bersihkan dengan sempurna. Musuh utama bagi kulit ialah jerawat dan kesannya.
Garnier Men, pakar penjagaan kulit untuk lelaki Asia, mewujudkan rangkaian pertama untuk membantu melawan jerawat: Garnier Men Acno Fight 6-dalam-1 Anti-Acne Foam, pembersih yang yang pertama untuk memerangi 6 masalah utama tanda jerawat.
Lelaki hari ini adalah sentiasa aktif dan dinamik.
Dengan ini, Garnier Men menawarkan satu siri produk anti-jerawat yang baru dengan bahan semulajadi untuk memerangi enam masalah utama jerawat:

1. Jerawat,
2. bintik-bintik hitam,
3. liang roma kelihatan,
4. kemerahan,
5. kulit berminyak dan
6. tanda-tanda jerawat.
Memperkenalkan baru Garnier Men Acno Fight 6-in-1 Anti-Acne Foam , mikro-manik pembersihan busa yang amat berkesan untuk membuang bintik hitam.

The powerful Herba Repair is able to regenerate , membaiki dan menyusun semula kulit untuk penampilan yang sihat dan menulenkan Asid salicylic, iaitu bahan anti-bakteria membantu untuk mengurangkan jerawat dan rembesan minyak, meninggalkan kulit yang bebas daripada sebum yang berlebihan.

Harga bagi Acno Fight 6-in-1 Anti-Acne Foam ialah bagi saiz 50ml : RM7.90
dan saiz 100ml: RM14.90


Mula-mula nampak macam pen kan. Sebenarnya ini adalah produk Garnier Men untuk orang Asia iaitu Acno Fight Anti-Marks & Acne Clearing Roll-On.

Untuk hasil yang berkesan gunakan Acno Fight Anti-Marks & Acne Clearing Roll-O directly onto and around imperfections and blernishes sebaik ianya kelihatan .

Dalam hanya lima jam, kemerahan jelas kelihatan dikurangkan dan tanda muncul dikurangkan dalam masa dua hari.

Harga bagi Acno Fight Anti-Marks & Acne Clearing Roll-On ialah RM18.90 untuk 15ml. Dapatkan kedua-dua produk ini di semua hypermarket,farmasi dan retail outlets bermula pada bulan Ogos 2011.

21 ulasan:

  1. heheh kak ina suami saya pakai sabun mandi je

    BalasPadam
  2. Salam KaIna cayang. Lama tak jenguk KakIna. Harap sihat & happy always.

    BalasPadam
  3. entah kenapa badan saya tak boleh ngan bahan2 kimia kecuali sabun badan. kalau pakai syampu pelik2 mesti semakin banyak kelemumur. kalau guna pencuci muka, mesti esok naik jerawat, kalau guna deodorant & perfume, bukan semakin wangi tapi jadi hamis lak baunya. badan anti bahan kimia kut....

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang u orang kampung abis yaa
      sampai gunanaya aja u ga tau

      ketinggalan zaman loe yaaa.................
      hahahahahah

      Padam
  4. kak boleh tak bagi tau sape nama lelaki yang berlakon dlm iklan garnier men acno fight tu

    BalasPadam
  5. ala yang tumbuk tumbuk tu

    BalasPadam
  6. http://www.youtube.com/watch?v=4cZeIVc7Oec

    BalasPadam
  7. tanpa nama yg kat atas tu : porshe saran sirilak

    BalasPadam
  8. terima kasih peroto_jr sudi bagitau tanpa nama nama pelakun iklan tu yer

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  10. nice info, garnier Acno Fight, sudah sya coba jerawat sya sudah berkurang.

    BalasPadam
  11. mana kreasi nyaa

    BalasPadam
  12. yg acno fight foam ni dh xda jual ke??

    BalasPadam
  13. yg acno fight foam ni dh xda jual ke??

    BalasPadam
  14. Knpa wjah Q, Msich ada jerawatnya meskpun pakek garnier men.

    BalasPadam
  15. iya gak bener2x tuntas melawan jerawat. hilang, trus tumbuh lagi..

    BalasPadam
  16. Pake garnier jerawat nya ga ilang-ilang gimana cara memakai nya ea biar ilang

    BalasPadam
  17. terimakasih semenjak saya pakek garnier acno fight jerwat saya mulai berkurang sedikit demi sedikit.

    BalasPadam
  18. Garnier ni pkai brape kali sehari..?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...