OOO

Isnin, Ogos 15, 2011

Merasa gak dapat 4,000 UV sehari

Alhamdulliah..terima kasih buat semua pengunjung yang sudi jenguk blog akak. Kenapa akak gembira dapat uv sebanyak ini....sebab akak tak cari trafik gunakan isu semasa, seo dan juga cerita artis.

Sekarang akak cuma cerita kisah akak/family dan juga resepi. Agaknya kalau akak meroyan cam dulu gilerkan trafik ashik cerita pasal artis tentu lagi banyak trafik akak kot. Ataupun ada yang tak suka bila akak cerita camtu.

Semangat berblog tak pernah surut lagi walaupun orang kata macam-macam. Tapi kena kuatkan tekad dan kena tabah bila menerima kritikan dari orang yang tak sukakan blog kita.

Ada yang kata dah tua tak sedar diri
Ada gak yang kata akak berhati muda
Peduli apa dengan orang yang iri hati
Janji akak gembira dan selalu ceria

31 ulasan:

  1. Tahniah kak! teruskan berblog..:)
    saya suka baca kisah2 happy family ni..

    BalasPadam
  2. wah..ini klu join innity ni dah masyuk ni..leh cashout trs

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina...

    troskan berbelog, abaikan apa saja orang kata. yang penting kak ina tak kaco orang pun

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..tahniah ye kakina!! teruskan berblog..pedulikan mereka yg dengki..yg penting kita gumbiraaa!!

    BalasPadam
  5. Mantap kak...memang sesuai jadi ketua talibarut..hehe..

    BalasPadam
  6. Wah.. terujanyer bacer.. bagus kak!! Teruskan usaha.. bila ada minat.. sumer pon boleh!

    BalasPadam
  7. melantun lantun trafik blog ni.. woohoooo!! actually saya pakai plugin intense debate punya comment, so boleh block ip address dari dia komen blog kita lepas tu.. huhuhu

    BalasPadam
  8. siyes sgt mantap kak!! kalau ada BE mesti masyuk tu :) kak ina tak consider utk join innity ker? org kata masyukk kan join pakcik ijau tu..blog me tak layak sbb UV tak mantap :p

    BalasPadam
  9. rezeki musim2 orang tak boleh makan kan :)

    BalasPadam
  10. Tahniah kak, cayalah!, teruskan menulis kak...

    BalasPadam
  11. tahniah kak,pedulikan ape org nk kate

    tak kacau org pon

    tp saya jeles akak gi event hehe

    BalasPadam
  12. tu la dulu saya suka baca blog akk sbb akk cite pasal family akk ngan resepi..tp lately ni saya boring sbb cam tersasar sket blog akk cite pasal artis bagai...harap kak ina kekalkan blog cam dulu...saya trus sokong akk..satya lg suka akk cite pasal yana,rushdi,ira,imran n firdaus drpada pasal ju aziz atau lisa surihani...caiyok kak ina

    BalasPadam
  13. kelassss pantun ko kak ina...melatopppp...

    BalasPadam
  14. - kak ina...jgn layan org yg suke kutuk2 tu...dia org jeles la tuh...soh depa pi main jauh2...

    BalasPadam
  15. tahniah kak.... saya ponye blog paling tinggi pon setakat ribu jer... kene usaha lagi nih nak jadi cam akak gaks.. hehehehhe

    BalasPadam
  16. semoga KakIna terus maju jaya..amin.y.a doakan leeya juga yea.

    BalasPadam
  17. Terbaik ni... tahniah akak dapat maintence trafik tu

    BalasPadam
  18. pertama kali singgah sini.. hebatnya blog ni... saya mesti follow.. :)

    BalasPadam
  19. Tahniah kak . gempak habiss tu.

    BalasPadam
  20. Tahniah kak . gempak habiss tu.

    BalasPadam
  21. Wahhhh mantop tu..
    Tahniah ye kak :)

    BalasPadam
  22. wah.. banyaknya uv akak.. tahniah!!

    BalasPadam
  23. tahniah kak ina @ ketua talibarutz..nanti kami calonkan kak ina jadi presiden gplusmy pula....

    BalasPadam
  24. meletop!!!! hebat!! tahniah akak! :D

    BalasPadam
  25. salam kak ina,

    suka ngan pantun terakhir akak tu...kalo nak amik kisah pa org kata, memang semuanya serba x kene

    BalasPadam
  26. walaupun trafik akak melonjak sampai 10k pun rasanya akak tetap setia ngan nuffnang kan...betul tak ?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers