OOO

Rabu, Ogos 24, 2011

Wah terasa glam masuk tv

Internet mula buat hal dari pagi Sabtu lagi, nasib baiklah akak dah buat N3 selepas sahur. Bila call kat TM malam tu, macam biasa segala problem akan di settlekan selama 72 jam. Talipon pun tak boleh guna, ada geng call ingatkan akak tak nak angkat.

Ini kali ke 2 akak kena, dulu makan masa 5 hari gak sampai akak terpaksa pegi ke cc sebab nak update N3 dan kebetulan ada sponsored post dari Nuffnang. Oleh sebab sibuk buat kukis tak danlah nak gi ke cc di bulan puasa ni.

Baru pagi tadi orang TM datang, akhirnya dapat gak buat apa yang patut. Nak nangis bila tenguk email sebab ada sponsored post dari Nuffnang..nasib baik ada rezeki dan masa lagi bolehlah akak buat sponsored post itu.

Happy dan gembira sebab muka masuk dalam iklan garnier..tertenguk pada minggu lepas lagi.
Walau muka akak nampak nak last sekali tapi rasa happy...
gambar beramai-ramai..akak pakai tudung purple

p/s bila bagitau hb..dia kata ala...tak sampai satu saat pun nak heboh..

27 ulasan:

  1. 2-3 kali saya pause nak cari mana akak..last2 nampak gak..tudung ungu kan...

    BalasPadam
  2. kalau ade lebih garnier for men....hulur2 la kat saya...

    BalasPadam
  3. kak ina dalam iklan garnier? kena perati betul2 ni bila iklan tue keluar

    BalasPadam
  4. akak..4 kali sy replay baru npk akak hik hik hik

    BalasPadam
  5. xkisah le kak , janji masuk jgk le tv ... glam

    BalasPadam
  6. Salam

    Wah sekali klik je saya dah terpandang...llepas ni masuk majalah GLAM pulak!

    BalasPadam
  7. Wah! Kak Ina.. tumpang suka lah kita :)

    BalasPadam
  8. sukanya Kak Ina dpt msk iklan garnier....

    BalasPadam
  9. akak iklan ni ada kat tv ke? tak perasan la....Glam la akak yek

    BalasPadam
  10. - macam artis la...hehe

    BalasPadam
  11. Wahhh..kak ina glemerr tuhhh..cayalah...nak mintak sain kat pack cookies buleh..wakakaka

    BalasPadam
  12. kejap pun kejap la kan kak..janji masuk tv

    BalasPadam
  13. waa..cayalah kak ina..masuk tv tur..

    BalasPadam
  14. wahhhhhh,

    1 saat pon ok ape. saye nie langsung x penah masuk memane tv..

    BalasPadam
  15. haha..1 saat pun bermakna tu kak..bukan senang nk masuk tv tu..lagi2 ngan lisa surihani tu..

    BalasPadam
  16. mmg teringt kat akak pon tgk iklan tu ;D

    BalasPadam
  17. at least masuk tv kan?okey la tu

    BalasPadam
  18. wah glamor seh kak ina masuk iklan.. hehehe

    BalasPadam
  19. tahniah akak. akak sudah glemer dan makin glemerous :)

    BalasPadam
  20. tahniah kak ina! tak sia2 usaha pegi event tu :))
    birlah sesaat pun, janji ada
    orang lain ada??? ehehehe

    BalasPadam
  21. Kak Ina,
    Saya replay 2 kali and pause...nampak dah akak...hehehe.Tak apa lah walaupun sesaat muka akak keluar, at least ada jugak muka akak keluar tv kan...kita orang takde pun...sobs!!

    BalasPadam
  22. wahhhh..kak ina glam masuk TV tu...min nampak akak dah..2x tengok..sampai kena pause.. :P


    p/s cookies dah tinggal separuh balang je ni...adehhhh...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers