OOO

Selasa, September 27, 2011

Celcom Unplugged 2011-Celcom & Universal Music Malaysia

    

Akak dapat email dari juan danza orang kuat Universal Music Malaysia, jemput ke Bora Ombak, Ampang sempena  Celcom Unplugged 2011 anjuran Celcom & Universal Music Malaysia @ sambutan Hari Raya.  

Nasib baik akak pakai baju kurung sebab pergi dulu rumah saudara buat open house.

Dah selalu jumpa PR  UMM tapi tak ingat nak ambil gambar bersama beliau.  Terima kasih juga sebab layan bloggers yang hadir.
bangga duk kat meja MEDIA, tetamu yang datang 
boleh bertamah tamah dengan artis yang hadir.
Lomang, nasi impit dan rendang menyelerakan 
tapi perut dah sendat tak boleh isi lagi dah.
Banyak betul makanan yang sedap-sedap di sediakan.  
Akak cuma jamah yang ringan-ringan ajer.
Ana Raffali bersama  Zaim Helmi Zaini (Majallah 3) yang menjadi emcee.
Sambil makan sambil dengar Meet Uncle Hussain 
nyanyi lagu Asabru Minal Iman dan lagu Pokok
Ana Rafalli menyanyikan lagu Dan Ku Biarkan Kau Terlepas (single terbaru) 
dan lagu Selamat Hari Raya (Saloma)
6ixth Sense pula menyampaikan lagu Yang Sempurnakan Ku 
Dan lagu Menyesal
Panggil auntie inalah..
tak nak..nak panggil kak ina jugak..
suka hatilah
Tiba pula giliran Ning Baizura menyanyikan 2 lagu juga
sambil beramah tamah dengan tetamu yang hadir.
Akak memang layan majalah 3 tapi tak perasan dengan 
Zarim Helmi Zaini sebab dia pakai baju raya, nampak lainlah kan
Nasib baik jumpa blogger yana yassin...adalah teman nak pot pet
Last sekali Ning ajak tetamu berjoget, 
nasib baik akak tak joget kan..tentu tak sesuaiiii
 mana boleh tak ambil gambar dengan Ning Baizura
sebelum pulang bergambar beramai-ramai,
ecehhh cehhh pegang tangan Ana lagi
Terima kasih Ning dan Ana ..korang memang best
 Bertemu dengan blogger Laili yang datang bersama suami dan anak.  
(kredit picture http://www.ciklaili.com/)
 Bloggers yang hadir merasa happy dan kenyang.  
Terima kasih sekali lagi kepada Universal Music Malaysia.
Terima kasih manager, pa, driver, anak yang sudi teman akak ke sini

5 ulasan:

  1. kak.. next time nak dating ngan ana raffali jemput saya k.. hehe..

    BalasPadam
  2. amboi kak..kelasss ko dapat pegang tangan retissssss

    BalasPadam
  3. waw! gojesnyer kak inaku neh. i luv your tudunz..tebaekkkk!!1

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers