OOO

Selasa, September 13, 2011

Dapat Hadiah Lagi

Akak nak ucapkan ribuan terima kasih kepada eyriqazz yang telah sudi menyokong hujah akak semalam. Kalau nak baca boleh ke SINI Ada lagi yang buat N3 pasal MSS2011 ni tali baruts akak http://www.ciklilyputih.com

Semalam terima bungkusan pos laju. Best tenguk hadiah yang akak menang contest kat blog http://fairylilly-journey.blogspot.com/. Beliau sekarang ni tengah study di Australia dan bagitau agak lambat nak kirimkan hadiah. Tak kisahlah kan janji ada.
Sejuk sikit hati bila tenguk hadiah dari beliau terutama pensil box tu..cutenya
Beg yang lawa ni...sekali lagi ucapan terima kasih dari akak buat beliau.

p/s orang yang dpt masuk balik MSS2011 siap perli-perli kat twitter dia pasal akak.

Know your place and where you stand. #MSS2011 will be better off without you. Now, that's a fact.

Damn glad we won't have people like you during the tour. Only the best deserves the spot. You defaming just justified it even more. Thanks.


kalau nak layan boleh jadi gaduh ni.. sabar
ajerlah..

14 ulasan:

  1. sabar ye kak.. ada rezeki lain tu :-)

    BalasPadam
  2. sabar la kak....mungkin bukan rezeki akak kat situ sapa tau rezeki akak kat tempat lain kan?.....

    BalasPadam
  3. salam kak ina KL...tak pelah kak, anggap je bukan rezeki kita...insya allah lain kali peluang utk akak ada lagi.....pada yang perli2 tu jangan lupa, sekarang kita di atas, tiba masa kita akan berada dibawah pulak...

    BalasPadam
  4. salam kak..takpelah kan kak..byk lagi rezeki lain utk akak :). ignore is the bliss kak pd sesiapa yg perli2 akak tu :)

    BalasPadam
  5. saya doakan orang yg perli kak ina tu pun tetiba dikeluarkan drp MSS2011 tu. baru padan muka dia! hehe

    BalasPadam
  6. berlagknya ayat dia tu..cili kan aja..sabar ye kak

    BalasPadam
  7. mcm ler dia tu bagus sgt--pedulikan ajer akak...rezeki akak kat tmpt lain, Insya Allah

    BalasPadam
  8. nlt orang selagi tu la xhbs,janji kita bahagia

    tahniah ye ;)

    BalasPadam
  9. Allah lebih tahu apa yg terbaik utk kita..kak ina jgn peduli sgt kata2 yg keluar dr manusia yg tak guna akal kurniaan Allah sebaiknya tu..

    BalasPadam
  10. hurmmm....takpe la kak....kita pun ada banyak lagi aktiviti or event lebih menarik kan....

    BalasPadam
  11. sapa yg perli2 tu kak.. tak yah layan org camtu.. kang jadi gadoh pulak..

    BalasPadam
  12. pada mata saya MSS tu nampak macam ada unsur politik! ahahaha... Maybe pasal tu sy xjoin! :P

    Tapi kan akak, budak yg bagi tweet kuangajaq tu wajar dirogol dengan 3 ekor kuda yang bernafsu buas! :D

    BalasPadam
  13. Jom join Contest Untuk Semua pulak. Hadiah untuk 4 orang pemenang.

    http://untuqsemua.blogspot.com/2011/09/contest-untuk-semua.html

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers