OOO

Rabu, September 14, 2011

FUHHH TV3 LAH PULAK

Bila ada member twiter dan facebook Adnan dan Asfieda Impiana bagitau..muka akak and tali barutzz keluar kat Fuhh TV3 malam tadi, terasa ralat sebab tak dapat tenguk sebab kami pergi ke event Nuffnang.
Ada member kata gilah tenguk kat http://www.tonton.com akhirnya dapatlah tenguk gambar kami bersama Lisa Surihani. Wah jelaslah muka geng garnier yang lain..fara, Ciklily , jard, Zurie dan Syuib (terlindung) (dia org bengang sebab masa iklan garnier tu muka diaorang tak ada cuma jelas muka Zurie ajer)
Ayat yang ashik di sebut berulang-ulang....ukurlah sendiriiiiiiiiiiiii..nasib baiklah Lisa ni tak kekwat.

ok geng jangan lupa tenguk kat tonton.com tu.pastu tu kita perasan jap jadi glammmmmmm kkkkk

p/s Tapi betullah walaupun akak ni kena kutuk tapi alhamdulliah semakin lebat rezeki yang akak dapat dan banyak berita gembira yang akak terima.

22 ulasan:

  1. wahhh,amek jelas muke akak,jard ;)

    BalasPadam
  2. wah..kelas kak ina
    masuk tv lagi.....

    BalasPadam
  3. hehehe..glamor auntie.
    nak pegi tengok kat tonton sekarang. :)

    BalasPadam
  4. cayalah kak!!merasa gak glamm..hehe..

    BalasPadam
  5. wah glemer kak! Kalu tak masuk tv pun akak memang dah glemer :)

    BalasPadam
  6. muke pompuan baju hijau tu cantik kan... hahahahha ukurlah sendiri

    BalasPadam
  7. Wahhh bestnyer...

    BTW tahniah ye kak, dengan Lisa tu :)

    BalasPadam
  8. x dpt join my SS, dpt masuk tv pon ok la

    BalasPadam
  9. wah akak...glammm gitew. hihihihi

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum Kak Ina

    tahniah kak
    saya turut gembira

    Wassalam

    BalasPadam
  11. Memang klasss la kak ina neyy

    BalasPadam
  12. caya la kak ina .... nasib baik ada tonton.com.my.... boleh layan sambil senyum besar

    BalasPadam
  13. sapa yg kutuk akak tu kak? ish.. ish..

    BalasPadam
  14. syok nye dapat jumpe lisa surihani.....(tetibe jeles nih...0huhuhuhuu...

    BalasPadam
  15. Hebat kak Ina.. tahniah2! semoga rezeki akak dan keluarga terus bertambah tambah :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers