OOO

Ahad, September 18, 2011

Hasil Rembatan Maybelline New York Fashion Week Workshop

Hasil rembatan di Maybelline Workshops hari Jumaat lepas, beruntung sebab berebut dengan CikLilyPutih sahaja, jadi banyaklah yang kami berdua dapat..memang rezeki kan..


Banyak dapat lipstick, bukan akak pakai sangat pun kalau celak, foundation, lip balm dan bedak compact tu akak gunalah juga.

Dekat beratus ringgit gak hasil rembatan akak ni. Semua yang hadir memang happy sungguh dan senyum sampai ke telinga.


Cukup untuk setahun stok ni.
Gifts dariMaybelline. terima kasih kepada Nuffnang juga kerna sudi menjemput kami.

Jom LIKE FB Maybelline

p/s oleh sebab raya ramai saudara mara datang..banyak yang akak dah sedekah terutama lipstick pastu simpan untuk akak dan anak pempuan akak

12 ulasan:

  1. kak ina, nak mascara n eye liner satuuuuu....

    BalasPadam
  2. seronok merembat kan..hehe..kita pun banyak dapat gincu

    BalasPadam
  3. bestnya kerja rembat-merembat ni... jeles tengokkkkk... hu hu huuu

    BalasPadam
  4. mak aihhh..banyaknya tur kak ina..

    sedekah kat sedara mara yer? semoga kak ina terus dimurahkan rezeki..

    BalasPadam
  5. kak..kalau yg tak mau tu...bgtau la ye...:)

    BalasPadam
  6. besh tu :) me kalau make-up2 ni biasanya hasil me menang contest dari mcm2 magz heheh

    BalasPadam
  7. waHH...byknya koleksi..kalau buat contest like2 love ni mesti ramai yang join ni..hik3

    BalasPadam
  8. wow..bestnya kak ina.. nak gak lipstik free.. huhuhu..camne nak join ni kak? :)

    BalasPadam
  9. mmg besh sgt dpt mender2 pree mcm neh. mahal plaks tuh. rambang mata tgk, kak... mmg cukuplaa bekalan sethn.

    BalasPadam
  10. huhuhu...jimat stok untuk setahun tuh. lagi pula yang berjenama....

    BalasPadam
  11. untung kite kan... biar diorg jeles..

    kite dah selamat bagi adik ipar kite... the rest tu akan di sedekahkan lah.. kepada sesapa yang berkenaan..

    BalasPadam
  12. dasyat!!!
    bnyk lak tuh.
    g jln2 atau keje klu mcm nih sentiasa makeup jer lah eh.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers