OOO

Selasa, September 20, 2011

Kenduri Kawin Adik Tali Baruts

 Oleh sebab ada 3 jemputan terkejar-kejar akak nak terjah kat sana sini.  Aliran trafik memang teruk, kereta punyalah banyak di jalanraya.  Semua pun cam akak juga ada jemputan kawin dan open house.

Pengantin dah sampai masa ni.  Tak ada can nak ambil gambar mereka berarak, terus ajer makan bersama CikLily Putih bersama suami.  Suami akak tak leh join sebab kerjalah  pulak minggu ni.
 Sape kata pengantin tak cantik..tipulah kan.  Tak kenal pun dengan adik pengantin
 cuma kenal dengan Bean Moreno. Keluarga Bean ada gak yang jadi blogger termasuk isteri dan ibu beliau.  Akak pun Bean yang tolong tukar ke dot.com.
Cantik gift ni. Coklat yang sedap.  Nanti nak tanya dengan mak Bean..kat mana tempah.  Lepas tu mengharung lagi kesesakan jalan raya nak ke Setapak.

Kalau nak diikutkan malas nak gi kemana-mana cuti hujung minggu sebab tak sanggup nak redah jem kat sini sana tapi bila orang dah jemput rasa tak sedap pula tak pergi terutama majlis perkawinan.
Betul tak?

7 ulasan:

  1. lagi2 geng kan,seblh mungkin mesti nak pegi :)

    BalasPadam
  2. selamat berhari raya kak Ina..

    musim raya, musim open hse & musim kenduri kahwin/bertunang


    http://kakyong72.blogspot.com

    BalasPadam
  3. kak ina.....bestnye dpt tukar domain .com..nanak jugak!

    http://aida-far.blogspot.com/2011/09/sebulan-ramadhan-di-tanah-suci-mekah.html

    BalasPadam
  4. aah, kesian pada orang yg dah menjemput kan kak..kalo tidak saya prefer duduk di rumah je

    BalasPadam
  5. weekend lps mmg jammed teruk woo -.-

    BalasPadam
  6. saya duk berpantang ni tak tahu citer jem sana sini.
    masih mood raya dan orang kawin pun da start da.

    besar pahala bila kita pergi tu kan kak. ialah org dah menjemput.
    ;))

    BalasPadam
  7. sejak akhir2 ni... jalan KL mesti jammed hujung minggu.. semua nak jenjalan kut..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers