OOO

Rabu, September 07, 2011

Minta Tolong Vote Boleh Tak?


Akak cuba nasib masuk contest My Selangor Story 2011.  Antara syaratnya kenalah minta pengunjung blog/silent readers/geng masak memasak/member facebook tolong vote (memang terasalah lecehnya nak minta tolong orang..tapi apakan daya salah satu syarat kena buat camtu).

Kalau nak baca N3 akak tu kat SINI.  

Kalau nak vote camni pula caranya :-
2.  Klik kat Entries (setakat ni N3 akak kat atas sekali)
3.  Bolehlah vote kat SINI..tekan ajer kat lambang hati tu.

Terima kasih bebanyak kepada sesiapa yang sudi vote. Doakan agar akak berjaya yer.

6 ulasan:

  1. kak ina,

    dah vote ! good luck :D

    BalasPadam
  2. done! no worry, kabor jer gerenti teman terjah terus...hehee

    BalasPadam
  3. Dah vote untuk akak dah si shahroll photo skali....

    BalasPadam
  4. Kak Ina , kena buat entry lain atau mcm mana?
    Kena letak 1 gambar saja ye?Eh tak terpanjang pulak entry tu.

    BalasPadam
  5. akak dah vote....hehehe raya sakan nih...nanti2 la buat entry...nak masuk contest tapi gambar kena carik huhuhu

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers