OOO

Khamis, September 08, 2011

Nampak Best Tapi Tak Leh Telan

Sape yang belum vote boleh tolong vote akak kat

Masa dapat jemputan review makan-makan Buffet Ramadhan di Le Meridien Kuala Lumpur (N3 kat SINI) sebelum bulan puasa lepas akak cuba nak makan benda mentah ni (tiram kot).  Pernah tenguk dalam tv  masa remaja bila Mr Bean makan benda ni sampai sakit perut. Mr Bean makan agak banyak juga.

Akak pun nak cubalah juga nak merasa sebab first time jumpa dan setelah tenguk CikLily Putih selamba derk makan berkali-kali.  Akak pun tirulah stail Cik Lily, kena perah perahkan jus lemon barulah di makan,,,akak cuba satu...rasanya tak hanyir dan kenyal tapi tak leh makan lagi lepas tu. 
 
Tak masuk kat tekak langsung akak suruh CikLily Putih tolong habiskan.  Nasib baik ambik 2 ketui ajer.  Macam gak sushi akak pun tak leh telan.
 p/s orang kat mahal ek benda ni..pantang letak ajer..habis di ambil orang

13 ulasan:

  1. aah kak mahal..sy pun xleh telan hikhikhik penah try 1 kali je kak, tu pun nsb baik tak tersembur balik kuar...ekekekeee

    BalasPadam
  2. tringin nk fight mkn sushi ngn cik lily..heheheh

    BalasPadam
  3. tak pandai lah nak makan benda2 cam gini....

    BalasPadam
  4. alah sedap lahk ina... lazat hingga menjilat jari tau..

    oo jamar ko nak fight dgn aku ek.. tak per tak per aku tunggu...

    BalasPadam
  5. eka pun takleh telan2 benda2 gini..hehe

    BalasPadam
  6. eka pun takleh telan2 benda2 gini..hehe

    BalasPadam
  7. antara mender yg mahal kt donia, kak. tuh yg asik2 abeh jer biler diletakkan. bg sy mender neh x hanyir mcm kerang or siput.tuh boleh perah lemon n mkn terus. sy suka tp takot perut yg x tahan. dulu dpt chance mkn sekali so alhamdulillah. hope ader rejeki lg next time.

    BalasPadam
  8. akak tak rasa geli ker masa makan tue hihi saya lgsg tak leh nk makan..

    BalasPadam
  9. sama la kita kak... tak pandai pun makan sushi dan oyster tue....

    BalasPadam
  10. Samalah..saya pun tak pandai nak makan tiram dan sushi. Macam tak kena dengan tekak.

    hehehe.

    gud luck untuk auntie juga. Ada rezeki boleh berjumpa nanti. :)

    BalasPadam
  11. kak ina..nasib baik tak terkeluar semula hehe

    BalasPadam
  12. kak inaaa!!! alahai lov tingin sgt nk ce telan mende ni..

    tgok kt utbe lg psl cra nk mkn mnde ni, tgok org mcm nk tecekek2 mkn mende ni..

    rasenyer xhanyer ke? tgok org mkn mcm nk muntah je diorg tu.. huhuhu

    mende ni mmg mhl kan?

    BalasPadam
  13. saya lagi tak bleh makan benda nih, alergik.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers