OOO

Isnin, September 26, 2011

Tak Sedaplah Ina

Bila duk hospital kita tak leh nak makan sedap-sedap kan.  Apa yang di hidangkan tulah pesakit kena makan.

Hb akan dah tak tahan dah makan lauk hospital bila duk lama.  Ashik ikan tenggiri dan ayam, tak pagi..petang (makan dinner kul 6.00 lebih) tak petang pagi.
Sayur pun sama, ashik lah sayur taugeh dan sayur campur.
 Sup sayur yang akak tenguk pun cam tak selera.  Cair mair.. 2-3 tahun lepas pesakit boleh pilih makanan dalam 3-4 jenis.  Nak makan cara western pun boleh.  Sekarang ni dah tak boleh camtu.  Kenapa ek?
Akak tenguk pun tak ada selera.  Satu hari tu  masak nasi hujan panas, ayam goreng dan ayam masak merah.  Sebab dah tak larat nak makan luar.

Bila hb cakap tak sedap, akak kata..
Redha ajerlah cik abang..janji kenyang 

p/s nak tanya ada tak yang buka blog akak tertulis malware attack . Ada member bagitau kat fb lah.  Kena remove dulu bloglist baliklah kalau camtu

20 ulasan:

  1. kak, hari tu kite melawat atok kat hospital..sedap ooo nasik lauk ayam dia. rasa nak tambah tambah.hehe. atok xmau makan sebb xade selera.. smoga dia cepat sembuh ye. :D

    BalasPadam
  2. haah achik, hari tu ada warning malware tu. huhu

    BalasPadam
  3. tak de plak malware bila me dtg blog akak ni :) ok ajer :)

    BalasPadam
  4. biasa la makanan kat spital..huhu

    takde plak malware kak ina..ok je

    BalasPadam
  5. (bw) sye smpai skang trauma kat mkanan hspital..rase mcm mkan kertas..

    BalasPadam
  6. ok je kak..takde warning pape pun bila masuk

    BalasPadam
  7. alahai.. siann

    balik rumah k.ina kena masakkan yg sedap2 la :)

    BalasPadam
  8. laa ciannye hb akak..sakit apa?? moga cepat sembuh ye kak!

    BalasPadam
  9. mmg mcm tu la kak,kata dia org makanan utk kesihatan...takde rasa garam,perasa,gula pun kurang..

    BalasPadam
  10. orang sakit, semuanya tak de rasa.. moga cepat sembuh ye..

    BalasPadam
  11. smlm ada malware attack kak..hr ni mcm ok je. :)

    BalasPadam
  12. soalan terakhir: rasanya tak de lak keluar mesej cam gitu

    BalasPadam
  13. Yang tak sedap itulah yang baik untuk kesihatan

    BalasPadam
  14. salam,

    ri tu ada... amaran tu kata link blog mazidul...

    BalasPadam
  15. kalu kt spital tu , biasak le mknan sure plain je ... kecuali le hosp bayor mahei2 tu kak huhuhu

    ni daku bukak ok je kak

    BalasPadam
  16. syafakillah..semoga hb akk sht kmbali..
    *k.ona,dil punya blog pun ada separuh org buka kena mcm tu..mcm mne ye nk buat?huhuhu..

    BalasPadam
  17. xde ok je blog akak

    oh sepital

    BalasPadam
  18. ermm...duk hospital memang lauk tak sedap la kak.....

    malware attack tu takde la pulak bila bukak...hmmm

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers