OOO

Sabtu, Oktober 15, 2011

Aksi Geng Tali Baruts Di Blogger Master Cafe Di SACC Mall Shah Alam

 Tengahari tadi akak merajinkan diri ke pertandingan akhir Blogger MasterChef Malaysia di SACC Shah Alam...ala akak datang nak tiupkan semangat kat Jejai sebab akak kan Ketua Tali Barut..mestilah sokong anak tali baruts...barulah nampak cam ketua yang ambil berat kannnn
kameraman yang bzzzz
 
 Ada gaya chef si Jejai ni
 wah tak sangkalah...cayalah Jejai
 Yatie pun boleh tahan gak...terkedu tenguk cara masakan beliau
fuhhh menggiurkan
punyalah tekun jejai potong bawang holland
sampai tak perasan jari terluka...aduhai ..bukan jejai sorang 
ada lagi beberapa blogger yang tercedera jugak.
Eh eh eh...apasal pulak akak kat atas pentas bersama pelakun dan pengacara Zainal Alam Kadir? Tunggu yer..esok akak cerita panjang lebar...

Fuhhh terasa penat sungguh mengalahkan pesertalah pulak..


10 ulasan:

  1. hhmm, kak ina, kalu saya masuk tu, saya buat masak air 0 jer. hahaha

    BalasPadam
  2. mcm mana jejai boleh terpotong tangan kak?

    BalasPadam
  3. errr..ramai plaks yg cedera yea? maybe pisau tuh tajam blakang depan...bahyerrr... mmg mantopss ah ketua talibarutzzzz... ini baru btui ketua kan? mmg penat weh even duduk ajer.

    BalasPadam
  4. kat SACC ke? rugilah kita tak terjah akak..hehe..... aik,siapngan zainal alam kadir lagi tu??....boleh masuk astro ni...

    BalasPadam
  5. salam k.ina.Glamour gitu k.ina naik pentas!Xsabar nk tau apa citernya..zainal offer k.ina jadi host bersama ker?ngeeeeee

    BalasPadam
  6. seronoknya kak ina, dapat pegi kat acara masak memasak macam ni...

    BalasPadam
  7. tak sabar nak tunggu citer kak ina...

    BalasPadam
  8. glamor la kak ina.... tak sabar tunggu kat astro ni...

    BalasPadam
  9. seronok la baca kisah kak ina.. sebab tu suka p blog ni nak baca apa kisah terbaru,.. tentu hari2 ada2 je aktiviti atau program menarik kan, jeles la ada masa macam ni, x le boring asyik p keje, balik jaga anak, tido, p keje, balik.. tu je rutin hari2...

    BalasPadam
  10. hurrmmm.... time nie saya tengah tekun ngan sony blogging challenge

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers