OOO

Jumaat, Oktober 21, 2011

Bibir Kekal Lembap-Maybelline Baby Soft Lips

Masa gi Maybelline Workshop bulan, terkejut akak bila Connie buat gimik bawa sepanduk ini sambil menyebut  Say No To Chap Lips!!!  Rupanya Maybelline telah memperkenalkan Maybelline New York Baby Lips SPF20 Lip Balm.
Adakah bibir anda 'chap lips'? Chap lips tu bibir yang merekah ataupun pecah!
Acap kali bibir kering dan pecah tentu terasa tegang dan sakit apabila berkata-kata.
Anda tidak perlu risau lagi kerana Maybelline New York telah pun temui penyelesaiannya.Jika mahukan bibir tampak semulajadi, lembut dan lembab, bolehlah mencuba Baby Lips SPF20 Lip Balm.

Menggunakan formulasi eksklusif yang unik iaitu daripada sel pembaikan botani.  Antara bahan yang terkandung didalamnya adalah herba tradisional iaitu Centella asiatica dari Afrika dan China.  

Kandungan terpilih yang kaya sumber antioksida seperti mentega shea dan vitamin kompleks mampu melindungi dan mengawasi bibir supaya lembapan tahan lama dan lembut.
Warna yang cukup lembut boleh memastikan bibir kekal selesa dan bertindak sebagai pelembab semulajadi. Sapuan kepada bibir boleh memastikan bibir kekal lembab sepanjang hari. 

Dengan satu olesan, Maybelline Baby Lips melembabkan bibir melebihi lapan jam dan dalam tempuh empat minggu, bibir 82 peratus kurang kering, 94 peratus kurang kasar, 77 peratus lebih lembut dan 77 pertaus lebih cantik sempurna.
Terdapat dalam empat variasi warna iaitu Pink Flush, Plum Flush, Red Flush dan Nude Flash,  setiap satu di jual pada harga RM10.90.
Yehaaa gambar kami keluar kat Facebook Maybelline NY Simply Fabulous

11 ulasan:

  1. Kak Ina..boleh merahkan bibir tak?..bibir saya lebamlah...

    BalasPadam
  2. As'salam Kak Ina

    amboiiii...cantik nya akak kita ni. cantik solekkan tu kak ni kalau abg nampak sure di semakin sayanggggg...hehehe.

    nak cari gak kak, bibir ct ni selalu kering. tr kasih kak ina..muahhh!

    BalasPadam
  3. sesuai sngt la tur ngan saya...hehee
    leh try ni...
    agak2 kat guardian dah ada ke ek?
    bulan ni guardian ada sale..maybeline less 10% rasanya..hehee

    BalasPadam
  4. lawa kak ina make up.. ^_^

    mama yatie: aritu, me penah jumpa kat guardian. cuba carik..

    BalasPadam
  5. wahhhh kakkk...dh kena touc-up lain dr yg lain laaaaaaaa.....

    BalasPadam
  6. lepas ni bolehlah kita wat iklan yang bertajuk "lembabnya bibirku"...ooohhh mengidam bibir yang lembab cam kat atas tu....boleh le nak cuba ni...

    BalasPadam
  7. amboii kak.. berseri2 sy tengok.. :-D

    BalasPadam
  8. dah lama x pakai lipstic or gloss...

    & jarang juga bibir kering @ merekah.. ;)

    BalasPadam
  9. kak ina x pki makeup pun ok
    natural beauty...jelesss.....:D

    BalasPadam
  10. nak bibir nampak mungil..hehehe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers