OOO

Khamis, Oktober 13, 2011

Maggi Penaja MasterChef Malaysia Di Astro Ria 104

 
Mee maggi cepat di masak....Sedap di makan ..
korang tenguklah apa yang akak masak kat video tu

Korang tentu pernah dengar kan lagu kat iklan MAGGI.  Dari kecil lagi memang akak makan maggi.  Bila duk kat asrama pun kalau perut lapar memang MAGGI sentiasa ada dalam almari.  Sampai sekarang ni pun anak-anak memang suka makan MAGGI.
Imran suka makan MAGGI goreng
Makan MAGGI bersama keluarga
Maggi penaja bersama MasterChef Malaysia
MasterChef akan di tayangkan di Astro Ria
Hari raya anyam ketupat
Ketupat di makan bersama bonda
Pizza MAGGI  senang di buat
Senang di masak sedap pula
Perencah berlada hitam MAGGI
Di goreng bersama daging batang pinang
Jomlah adik-adik ingat tarikh ini
22hb. Oktober MasterChef di Astro Ria
Pagi Isnin goreng cucur MAGGI
Dimakan bersama-sama keluarga
Hong Leong Bank, Jaya Groce, MyChef ,Maggi
 NeuVida Omega-9 Cooking Oil penaja bersama
ayam goreng rempah tandori MAGGI
Makan sedap tambah kalori 
Gunalah selalu jenama MAGGI
Memang sedap menjilat jari

 Udang nanas di beri nama
Sos di guna jenama MAGGI
Ingat yer jangan kita terlupa
  (kredit picture Jejai)

PANASONIC ‘Cooking Magic’ ialah  penaja utama MasterChef Malaysia manakala  penaja bersama yang lain ialah  Hong Leong Bank, Jaya Grocer, Maggi, MyChef dan NeuVida Omega-9 Cooking Oil. 

Tentulah peserta-peserta  MasterChef Malaysia akan menggunakan pelbagai rencah dan sos MAGGI dalam masakan mereka nanti. 

Dengan penaja yang hebat dah tentulah Program MasterChef Malaysia akan mencetuskan satu fenomena yang akan melanda di seluruh Malaysia.  War-warkanlah kepada rakan-rakan anda..rugi kalau tak tenguk




  • MasterChef TX akan ke udara bermula dari 22hb Oktober 2011, Setiap Sabtu - Rabu, 9.00pm. Master Class akan disiarkan setiap hari Jumaat, 9.00pm.
  • Program Channel – Astro Ria (Channel 104)

11 ulasan:

  1. Tak sabar nak tengok Master Chef.. Bnyk x gambar Kak Ina dalam tu...hehehehe. Kak Ina, terima kasih kerana singgah blog saya... Memang rasa terperanjat kerana Ben sudi promosi blog saya...

    BalasPadam
  2. aslmkm kak Ina..saya takde astro..apapun tahniah buat semua ya..saya sokong ari jauh..hehe

    BalasPadam
  3. Kalau dapat panasonic cooking plate tu pun dah kira berbaloi gak kan...

    BalasPadam
  4. suka jugak maggi. tengok gambar pizza maggi tu macam sedap jer, tak pernah try lagik. tak sabar nak tengok Masterchef Malaysia. asyik tengok omputeh jer

    * thanks kak ina sudi komen kat blog saya. baru jer nak berjinak2 dengan bisnes:)

    BalasPadam
  5. adoii.. tetiba teringin nak makan maggi kari pedasss!!!

    BalasPadam
  6. lama xmkn megi.sekali sekala sedap gak

    BalasPadam
  7. salam kak ina....wah lama tak komen dekat blog akak ni,,tal pe mungkin rezeki akak berada di tempat lain inshaAllah

    BalasPadam
  8. Kalau menu semua ni depan mata.. tak abis pantun saya dah ngappp! :D

    BalasPadam
  9. x nak masak, nk makan je! :p

    BalasPadam
  10. megi ni kalau tentera yang pegi misi luar negara mesti cari.. makan megi je dah mcm rasa di Mesia, Itulah penangan mee megi

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers