OOO

Jumaat, Oktober 07, 2011

Masuk Gak Akhirnya Master Chef Malaysia ehhh silap Blogger Masterchef lah

Walaupun hantar N3 last minit setelah suami bagi greenlight hari Sabtu lepas, (N3 kat SINI) akhirnya staff Nuffnang bagitau suruh datang ke semi final Blogger Masterchef.  Kalau pergi tanpa keizinan suami rasa macam tak best ajer kan.
Kalau cakap tak nak menang ..tipulah kan..siapa yang tak nak menang kan.  Tak kisahlah menang ataupun kalah janji akak merasai macam mana debaran peserta yang masukMasterChef Malaysia.

Fuhhh masak apa yer...dengarnya ada kotak misteri ..memang dup dap dup dapp jantung akak dibuatnya. 
MasterChef Malaysia akan bermula pada 22hb. Oktober 2011 di Astro Ria (Channel 104).  Rancangan realiti yang akan mencetuskan fenomena di seluruh Malaysia.  Janji lupa tenguk tau.


Rancangan MasterChef Malaysia bakal bersiaran sebanyak 60 episod selama 10 minggu pada setiap hari Isnin, Selasa, Rabu, Jumaat, Sabtu dan Ahad.

Ingat tau..Jangan lupa tonton siaran yang menarik ini.  Adakah rancangan MasterChef Malaysia akan mencetuskan fenomena di sini? 

Program Details
MasterChef TX bermula dari  22nd October 2011, every Saturday – Wednesday, 9.00pm. 
Master Class will be on every Friday, 9.00pm.
- Program channel – Astro Ria (Channel 104)

Tweet tweet kat   www.twitter.com/MasterChefMY.

Dan lawati laman web URL –http://www.astro.com.my/portal/master-chef

p/s Hati ni berdebar-debar menunggu hari Sabtu ni..tapi kan..tidur lena ..makan kenyang..boleh gitewww pulak ek

14 ulasan:

  1. wah tahniah akak! ngee harus tonton ;)

    BalasPadam
  2. aritu dpt tpi reject sbb xder sape nak bwk.
    staff nuff siap bg bwk anak2 lgi klu xder sape nak jaga.
    aishh..
    betul2xder rezeki.
    klu x,minggu ni mmg pegi.
    good luck kak ina.

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina!!!

    sapa yg plak yg berdebar nehhh hahahahhahahaha.. sy mmg faveret masterchef australia.. kalu US tu xberapa.. hope kak ina menang! good luck!!

    BalasPadam
  4. Good luck k.Ina...

    Suka tengok masterchef Australia..sayang tak dpt nak tengok nanti masterchef Msia...

    BalasPadam
  5. TAhniah kaka Ina. Bravo..bravo

    BalasPadam
  6. gudluck akak!msti nak tgok..hehehe

    BalasPadam
  7. Semoga berjaya kak ina....kitorang beri sokongan moral....

    BalasPadam
  8. sokongan padu untuk kak ina.. all the best!! kid tau kak ina boleh...

    BalasPadam
  9. Assalam kak.. TAHNIAH SANGAT2...

    Saya dah tahu mesti akak dapat masuk punya, akak memang banyak resepi. Kadang2 saya try. Thanks ye...

    And opkos, nuffnang akan pilih blogger yang femes dan banyak visitor... Biasalah stratergi marketing..

    Just do your best untuk menang YE KAK.. Walaupon sebenarnya mereka memang dah pilih siapa akan menang..

    Dari pemerhatian sy melalui blogwalking ni, kebanyakkan blogger nuffnang call personally suruh masuk, so then mereka boleh pilih mereka2 itu utk masuk semi-final. (I'm sure yang akak masuk dengan suka relanya sbb akak memang suka masak).

    What's the point blogger busuk mcm saya ni masuk ye dak? hehehehe...

    Have e nice weekend kak...

    BalasPadam
  10. Woww wow!! betul tu kak ina... hubby bagi support baru rasa semangat nya tu maksimakan.. hehehe!

    Tahniah kak ina... moga berjaya ya... InsyaAllah ^___^.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers