OOO

Selasa, November 29, 2011

Alahai Nak Makan Lempeng Ker?

Masa balik dari gi rumah kenduri kawin kat 
Mentakab suami bawa jalan lama nak gi ke Pekan  Karak.
Dari beliau bujang lagi kalau ke Kuantan  dia suka singgah makan kat tempat ini. Pekerja sedang membuat lempeng..wah lempeng orang dah jual sekarang ek.
Hb akak teringin makan lempeng pisang ...alahai...akak  ni kan selalu buat pizza tapi jarang buat lempeng..Sedap lempeng ni..
Pastu hb nak makan pula mee kari, mee kari  yang kaw kawww tapi pedasssssssssss..Ira dan Firdaus makan beria-ia sampaikan kami order bawa balik sebab akak tak rajin nak masak bila dah sampai rumah
Mee sop pun sodap...akak punya tapi kongsi makan dengan Ira
Semuanya RM25.00 bersama air.  Bolehlah kan..Kalau korang lalu Pekan Karak korang lehlah singgah kat sini.  Ada gak nasi campur dan roti jala kalau korang tak nak makan makanan kat atas.  Kedai ni bertentangan dengan Masjid kat Karak.

15 ulasan:

  1. salam K.Ina..semuanya sedap2 kat kedai Mak Andak cafe ni yer?Atie lom pernah sampai karak ponnnnn...

    BalasPadam
  2. aduhai....sedapnya...terliur dah ni ^^

    BalasPadam
  3. yummy

    :) :) :)
    i'm back
    terbaeekkk!!!!
    jengjalan dari mknace unlimited

    BalasPadam
  4. Ina... ni kena mintak komisyen ngan tukang kedai tu...mee sop tu menggoda...

    BalasPadam
  5. nie dh terujaaaaa bila tgk makanan.

    BalasPadam
  6. Sedap nampak lempeng tu kak Ina..

    BalasPadam
  7. saya tak pernah makan lempeng pisang. lempeng tepung, lempeng pulut ade la.

    BalasPadam
  8. pernah gak wife buat di hari minggu, cicah ngan susu pekat manis. huhuhu...

    BalasPadam
  9. Terus teringat filem seram KARAK by KRU tuh... hehehe

    BalasPadam
  10. klu blik temerloh,mmg lalu kedai mak ndak ni.
    pernh mkn jugak.
    lempengnya mmg fresh.

    BalasPadam
  11. adoi,terliur sgh tgk kuah mee kari n lempeng tu kak

    BalasPadam
  12. byk menu mak andak neh yea? besh2...tqvm, kak 4 sharing...

    BalasPadam
  13. pagi2 bukak blog aunty buat saya lapar~

    BalasPadam
  14. Hahahaha..LEMPENG rupanya, saya baca tajuk nie sekali lalu, macama LEMPANG! Nak makan LEMPANG ke..? Gerun dengar...

    BalasPadam
  15. antara makanan feveret ketika kecik....lempeng pisang....

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers