OOO

Isnin, November 28, 2011

Maybelline New York Fashion Week

 Maybelline NY Fashion Show in Malaysia! 
Maybelline New York Fashion Week diadakan dari 23-28hb. November di Centre Court Mid Valley yang lalu.  Berbagai-bagi aktivit menarik telah di sediakan.
 

Salah satu acaranya ialah From catwalk to side walk di adakan pada  24.11.2011 di Mid Valley jam 5.00 petang.  Akak rasanya tetamu paling awal sehingga boleh pilih tempat duduk kat depan sekali pastu chop pulak tempat duduk buat geng blogger yang lain..
kena ambik gambar kat sini..ada gak ambil gambar dengan bloggers lain ...tapi dorang masihlah tak upload gambar kat situ..malas nak tunggu akak buat N3 dulu..nanti buh gambar kemudian

Akak ke sini bersama anak-anak tapi dorang tak leh join masuk kat sini, akak suruh mereka merayau dan gi makan-makan. 
 Boleh make over tapi malaslah pulak (lepas tenguk gambar baru perasan muka berminyaklah pulak..ishhh terasa rugilah pulak)
 Kami sempat bergossip bersama (kredit pic  Nisa)
madammandoq, Fara Ng dan Nisa
Mula-mula ingatkan emcee ini pempuan..bila dia bersuara...ahhhhhhhh
terpedayalah pulak... Bila tenguk dari dekat ehrmmm
 Model Catwalk pun bermula..model mestilah cun dan tinggi lampai kannn
 Suka bila tenguk model mengenakan warna merah..cantikkk
 Model-model bergaya dengan barangan Maybelline
suka gak tenguk solekan mereka yang ni
 hitam itu menawan
Beranikah anda di solek macam ni?
 Cam biasa tak sah tak ambil gambar dengan Liyana 
(alahai gambar ni kurang cantiklah pulak)
 Thank u Connie jemput akak...love u...muahhhhhhhh

p/s ada gambar lain..nanti akak masukkan kat fb akaklah

9 ulasan:

  1. alaaaaaa...gambar gegar plak.sori kak ina:(

    BalasPadam
  2. make up kat liyana jasmay memang sesuai dengan mukanya....

    BalasPadam
  3. akak, kalo saya gi konpem saya org pertama duk kat kerusi make over tu ha...kekeke

    BalasPadam
  4. bestnye kak ina... x pernah join cam ni.

    name akak tak make-up.. make ove org buat tu.. rugi. apepun akak memang best.. :-)

    BalasPadam
  5. fuh! hebat neh event yg ahkak juin...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers