OOO

Selasa, November 01, 2011

Melepak Sambil Beramal

Pakai baju berambu ramba
Konon nak cantik dan vasss
 Sekali-sekali berjimba-jimba
Lepak melepak dengan lady bloggers
 Hari-hari minum ribena
Beli kat kedai Mak Bonda
 Gelak ketawa riang gembira
Bila berjumpa mesti sawan kamera 
 Hard Rock Kuala Lumpur tempatnya
Jalan jem waktu orang balik kerja
Teruja dapat makan percuma
Cik Lily bermurah baik hati nak taja
 Anak ahsik kata tunggu kejap
 Mak menjerit rasa geram
Walaupun simple tapi sedap
Tortilla garing berinti ayam
Terima kasih daun keladi
Semuga murah rezeki
 kredit picture cik lily
Keluar sama geng blogger  Jard , Farra , zuriey dan Cik Lily sambil dengar lagu dari resident band 'Skyliner' perform.  Suara mereka memang sedaplah..kalah artis AF.

Kami lepak kat sini bukan sebarang lepak tapi melepak sambil beramal.  Nanti akak cerita ek

Terima kasih juga kepada Farra sebab hantar akak sampai rumah.

15 ulasan:

  1. amboi seronoknya lepak sesama lady bloggers..mesti banyak citer tue

    BalasPadam
  2. bila masa pula kak ina pakai topeng ni..cam xpersan je topeng tu semalam

    BalasPadam
  3. best nyer ada kenalan rapat dari kalangan blogger,..:))

    BalasPadam
  4. wah makan dekat Hard Rock tu.. tak pernah masuk lagi dekat situ kak

    BalasPadam
  5. akak... sorry.. tak dpt nk upload gmbr lagi.. huhu.

    BalasPadam
  6. wahh manyak syok maa..mmg dh lamo den xmasuk keras batu cafe ni..hikhik

    BalasPadam
  7. wah wah akak.....heheheh nampak enjoy sangat memasing :)

    BalasPadam
  8. amboi kerlasss you ols lepak-lepas dekat Hard Rock Cafe tau!!!! :)

    BalasPadam
  9. Lom penah gi Hard Rock Cafe ngeee :D

    BalasPadam
  10. syoknya...lepak sesama geng pompuan best sket nak pot pet pot pet kan...hehee

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Kak Ina

    saya tak pernah masuk lagi...

    Wassalam

    BalasPadam
  12. Patut la tak pergi tengok AKU BUKAN TOMBOY....ada event kat sini rupanya...

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers