OOO

Rabu, November 23, 2011

Mudahnya Dengan myChef - Ready Meals/Dishes


Wah dah lewat petang ni... suami dah nak pulang..
alamak tak sempat nak masak lah...
Imran dah kelaparan..sibuk nak makan
Nasib baiklah ada stok myChef  SIMPLY DELICIOUS  Ready-to-serve Meals dalam peti sejuk
 Senang ajer...Cuma panaskan dalam  microwave oven (ikut arahan di kotak)
Taraaaa dah siap dah Chicken Makhani (anak-anak kata memang sedap)
Butter Rice Pilaf (memang sedap)
Tak sampai beberapa minit Imran dah  boleh makan..senang kan...
takyah lagi bersilat kat dapur
    Mudahnya Dengan myChef  SIMPLY DELICIOUS 

myChef  Signature Series menawarkan penyelesaian gaya hidup yang baru dan cara baru memasak kerana mereka begitu mudah untuk disediakan.

Resepi yang dicipta dengan bahan-bahan yang dipilih khas untuk memberi para pengguna merasai pengalaman masakan yang benar-benar baru, memastikan persembahan menggiurkan dan lazat dan menyediakan makanan yang sihat rendah kalori, lemak, tepu, gula dan garam.

Dan yang penting ianya  HALAL dan  sihat dimana ianya hidangan yang telah sedia untuk dihidang. 

 MyChef, myExpression Contest di Facebook
Korang cuma perlu membeli mana-mana produk MyChef dan kemudian like fan page MyChef.
Lepas tu korang kena upload  gambar hidangan MyChef anda yang paling kreatif ke laman fan page MyChef pada 23 November hingga 17 Disember 2011.
Undian akan bermula pada 18 Disember 2011 sehingga 19 January 2012
Pemenang akan di umumkan di fan page MyChef pada 31 Januari 2012.
Hadiah utama ialah :-
Yang berjaya akan menerima produk MyChef selama 6 bulan dan salah seorang chef selebriti akan datang dan memasak di rumah mereka khas untuk 20 orang tetamu mereka.
 Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman facebook page MyChef

Wah nak masuk gak aaaa....bestnya kalau chef selebriti leh datang dan masak kat umah kita..pastu leh ajak 20 bloggers yang terpilih datang makan kat umah akak...sape nak angkat tangan...



 

7 ulasan:

  1. kak ina...mana nak cari ni...nampak mcm sedap!

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. salam rindu kak ina..eh yela mana nk cari produk mychef ni ek? kalu sedap leh simpan waktu kecemasan kan kak..eh kak ina..klinik kami tgh tutup utk renovation for two weeks..dh tukar nama baru pn..nnti jemputla mai klinik kita yg baru..hehe!

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Ina

    tak pacayah cari resepi.....he he

    Wassalam

    BalasPadam
  5. whoaaa... dah jadi duta produk mychef la pulak yea....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers