OOO

Selasa, Disember 13, 2011

Alhamdulliah Dah Selamat

Alhamdulliah anak lelaki bongsu akak dah selamat berkhatan di hospital pada tarikh selang sehari harijadi akak semalam.
Akak ambil secara bius penuh sebab nak bagi Imran tak merasa sakit sangat..al maklumlah anak bongsu kann...lain sikit kelakuannya.  Lagi pun  anak buah akak pun buat cara yang sama. Beliau juga anak bongsu.

Bila dah sebilik riuh rendahlah jadinya sebelum bersunat.   Selepas itu senyap sunyi cuma terdengar perkataan...sakit..pedih..aduh..auwwww (alahai kecian tenguk mereka berdua)

Dalam minggu ni tak lah ke mana-mana sebab keciankan Imran yang tak boleh bergerak banyak takut bentan nanti,
sebelum masuk bilik pembedahan

Semuga Muhammad Imran  menjadi anak yang soleh, yang sentiasa mengingati, menghormati dan  mendoakan ibubapanya, menjadi anak yg cerdik dan  berjaya di dunia dan akhirat, sentiasa diberi kesihatan yg baik berpanjangan serta dilindungi dan  mendapat keredhaan Allah S.W.T. Aminnn...

p/s Oleh sebab baru balik dari hospital rasa penatlah pulak , nanti akak lebih lanjut ek
 

16 ulasan:

  1. Dah pon besar...hehe.. Sampaikan Tahniah kat si Imran..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah...semua selamat

    amin amin amin atas doa2 seorang ibu untuk anaknya itu

    Wassalam

    BalasPadam
  3. kak Ina...terlupa pulak..

    Selamat Hari Jadi

    BalasPadam
  4. Amin!!!

    harap belum terlewat nak wish akak, Selamat hari Lahir kak ina!!

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah dah besarlah tu lepas ni kak.. dia guna pembedahan atau klip je kak.

    BalasPadam
  6. dah besar iran...berkhatan sudah

    BalasPadam
  7. dah besar iran...berkhatan sudah

    BalasPadam
  8. Kak ina, sy rasa mcm sesuatu la. Kat pusrawi kan?

    BalasPadam
  9. Semoga cepat sembuh... dah besar dah dia ye...hehehe

    BalasPadam
  10. alhamdulilah.. lepas ni masing2 akan jadi jejaka yang handsome2

    BalasPadam
  11. salam kak ina!

    tahniah! alhamduillahhhhh....

    BalasPadam
  12. teringat ami dulu, sok sek sok sek gak nak masuk bilik nak sunat, takut katanya

    BalasPadam
  13. Nasib baik ade member skali join yea... seminggu dua nie makan kena pantang la si imran tue....

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers