OOO

Sabtu, Disember 31, 2011

Alhamdulliah Tertunai Hasrat Dihati Dapat 4 Angka-Terima Nuffnang


Biarlah orang nak kata apa, akak nak juga buat N3 ni untuk kepuasan hati  sendiri dan  juga untuk kenangan yang akan di baca oleh anak-anak akak nanti. 

Ini juga  menjadi motivasi buat diri sendiri sebab apa yang akak usahakan dengan tidak mengenal penat lelah menghadiri event Nuffnang  sejak tahun 2008 selama ini telah berjaya memberikan hasil yang lumayan walaupun tidak setiap bulan.


Dapat banyak ni pun sebab dapat sponsored post dan BE yang menghampiri dekat  RM600.00. Mungkin nilah balasan sebab akak masih setia dengan Nuffnang dan tak beralih arah ke pengiklan yang lain.
 Terima kasih buat semua pembaca blog akak tak kiralah yang rajin komen ataupun dan juga yang menjadi silent reader.  Walau korang tak komen tapi akak tau sape yang datang sebab jika korang berdaftar dengan Nuffnang semua itu akan terpapar di situ.

Tanpa korang semua memang akak tak berjaya menjadi seperti ini. Shukur juga kepada Allah S.W.T. yang memberi rezeki kepada akak sekeluarga.

Semuga di tahun mendatang 2012 rezeki akak bertambah murah dan semuga semua bloggers dapat hasil seperti yang akak dapat.

p/s Insyallah jika dah sampai cek bolehlah akak buat GA lagi yer..selalunya makan masa sebulan lebih baru sampai.

Bagi yang belum join jomlah join GA ..sempat lagi kalau nak join sebab berakhir pada tengahmalam ini.

35 ulasan:

  1. wowww,... tahniah akk. kt xpernah dpt cashout pun,.. lum ada rezeki.

    BalasPadam
  2. alhamdullilah.. rezeki jangan d tolak..tahniah..

    BalasPadam
  3. Kak, 2ribu nih untuk bulan disember ke?

    BalasPadam
  4. tahniah kak ina..eka penah dpt seratus lebih je..hehehe...

    BalasPadam
  5. salam kak ina,, alhamdulillah .. rezeki bagi penutup tirai 2011.. semoga tahun depan .. rezeki kak ina sekeluarga .... akan ada lebih banyak surprise .. insyaAllah .. :).. tahniah seklai lagi kak ina ...

    BalasPadam
  6. steady lah.....
    kencang2 semua....

    BalasPadam
  7. seronok kan bila dapat banyak RM, tahniah

    BalasPadam
  8. wow alhamdulillah murah rezeki k ina lagik pas nih.. ahhh xkesah la org ckp ape... yg penting saya sama2 seronok tgk k ina dpt rezeki cam nih hehehe

    BalasPadam
  9. Masyuk kak.. Rezeki penghujung tahun.. Moga lebih maju tahun 2012

    BalasPadam
  10. Cayalah kak ina. Boleh ke blogger cap ayam ni jadi macam kak ina nanti? Anyway sy pun tumpang seronok. Tahniah buat kak ina n d family

    BalasPadam
  11. Tahniah kak...rezeki jangan ditolak. Pedulikan apa orang kata.

    BalasPadam
  12. sy sungguh bermotivasi, kak ina... so sorry x sempat nk juin GA akak tuh...huuhuhuh

    BalasPadam
  13. Aslmkm KakIna Cayang. Slmt Thn Baru 2012 & semuga lebih sukses lagi & gembira selalu.

    Wah, terkuntang mata Along tengok duit Kak Ina...! Tahniah.... nanti Along turun KL, boleh lah KakIna belanja ya....hehe.

    BalasPadam
  14. Tahniah Kak Ina.. Bangga melihat pencapaian akak.. Kami akan terus memberi sokongan buat akak.

    Selamat Tahun Baru 2012 buat Kak Ina dan keluarga. Happy blogging!

    BalasPadam
  15. Salam Kak Ina...
    tahniah buat akak. Saya tumpang bangga mengenali blogger yang berjaya mcm akak. Semoga rezeki akak dan keluarga terus murah di tahun baru :)
    Ijan

    BalasPadam
  16. salah satu kepuasan berblogging kan.... anyway nanti bulan bila nak buat GA tu kasi tau saya...InsyaAllah boleh saya SPONSOR CASH lagi...;-)

    BalasPadam
  17. Wow lebat!!! Tahniah kak ina....

    BalasPadam
  18. wowiiiiiii...

    Tahniah kak..

    BalasPadam
  19. Tahniah...rezeki utk kak ina =)

    BalasPadam
  20. Wah besnya akaak RM dah masyuk!!

    Selaamat tahun baru semoga akak happy berblogging tahun ni.

    BalasPadam
  21. Tahniah kak!!! Bestnya and slmt tahun baru

    BalasPadam
  22. tahniah kak ina!
    memang boleh buat duit blogging ni..tapi tak ramai yang boleh buat..

    btw, saya nak ajak kak ina join contest saya Peraduan Apa Azam Tahun Baru 2012 Anda?

    Hadiah termasuk sekeping Perak berjenama...:-)

    BalasPadam
  23. tahniah kak ina...mmg tertunai sgguh hasrat di hati akak kan?

    ala tak sempat nak join GA akak... :(

    BalasPadam
  24. jelesnyer tgk kak ini punya income.. :)

    BalasPadam
  25. tahniah kak Ina..
    manyak tu, syokla sopingggg.. =D

    BalasPadam
  26. tahniah kak ina..KKO punye baru ade dalam RM20++ je..doakan KKO ye..

    RAHSIA TRAFIK BLOG TINGGI DI SINI
    http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/2011/12/rahsia-trafik-blog-tinggi.html

    BalasPadam
  27. wah.. seronoknya kak ina.. tahniah!! moga tahun baru ni lebih murah rezeki dgn NN ye.. :)

    BalasPadam
  28. seronoknya kak ina.... saya ni dah sebulan satu sen pun tak dapat, harap kak ina boleh tengok blog saya apa yang kurang, dah cuba macam2 dah. tips kak ina bagi tu pun saya dah ikut...

    kadang2 rasa putus asa dgn nuff.. tapi malas nk tukar iklanlain...sedih la macam ni..

    BalasPadam
  29. Salam...
    Bestnyaaaaa dapat 4 angka....
    TAHNIAH....semoga terus berjaya dengan lebih cemerlang dimasa depan...

    BalasPadam
  30. Syukur Alhamdulillah..

    saya tak dapat RM, tapi tumpang gembira...boleh ia kak ina..

    BalasPadam
  31. What's Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help other users like its aided me. Good job.
    My blog post iphone 5 cases

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers