OOO

Khamis, Disember 22, 2011

Review : Cawangan Terbaru Restoran JomBali Di Setapak

 kredit pic eyriqazz
Ingatkan Jombali ni berkonsepkan Bali ataupun masakan Bali.  Rupanya kat sini ada bermacam-macam masakan.  Sekarang ini Jombali telah membuka cawangan baru di Jalan Genting Klang.  Akak dan Geng Tali Barut telah di jemput untuk merasai masakan kat sini.
 
Ada stail western seperti Lamb Chop Black Pepper Sauce yang berharga RM16.90 ..murah bukan.
 
Ada gak nasi goreng...fuhhhh udangnya besar-besar.  Paling akak suka Bihun Siam..memang sedap...ada gak rojak buah, ayam goreng..akakl lupa nak snap gambar.

Kalau nak tenguk lagi apa yang ada kat jombali korang boleh tenguk SINI
Air pun ada bermacam-macam jenis..akak punya Vanila Dragon Fruit 
 
Daydeck sampai tambah berkali-kali...
tempat makan luas ..boleh pot pet pot pet sambil makan-makan
Tenguklah pinggan kami....Imran kekenyangan sebab dapat makan free.  Rasanya semua yang hadir puas hati dan kata makanan yang ada memang sedap.
 Kawan anak akak yang menggantikan member blog yang tak dapat hadir.  Ok kan lah tu kan, rugi kalau ada seat kosong.  Lepas tu sessi pot pet pot pet sambil berbincang tentang blog.
Geng Tali Barut kalau jumpa mesti nak ambil gambar.  Ada sekali Pengurus JomBali Setapak, Md. Faizal Zainal Abidin yang kat belakang  dan Razif Hashim sebelah kiri  (pelakon,presenter, dan Creative consultant). Credit picture to FB JomBali)

Awek cun sebelah akak tu blogger gak..ni link dia kalau korang nak berkenalan
Sebelum pulang ambil lagi gambar.  Terima kasih kepada JomBali yang sudi menjemput kami.  Rasa tak puas makan secara buffet..nanti kalau ada rezeki boleh bawa anak-anak yang lain pula.

Sayangnya ada 3 geng tali barut  tak boleh hadir di saat akhir.

Korang boleh baca review dari geng tali barut yang lain

Kalau korang nak singgah bolehlah ke sini

Setapak Platinum 128, 

Jalan Genting Klang

Kuala Lumpur, Malaysia 
ataupun boleh ke cawangan-cawangan yang lain ..rujuk kat http://www.jombali.com.my/blog/
 

13 ulasan:

  1. wah,lagi dekat dari caffefour w.maju ni hehe

    ade org ckp biasae2 je,setiap org citarasa berbeza2 kan ;)

    BalasPadam
  2. sedap sedap sedap..heheh..

    daydeck tu tmbh kali ke brapa tu?:-p

    BalasPadam
  3. pernah pergi dekat carrefour wangsa maju.. makanan dia memang big portion.. sedap juga, cume hari tu order nasi lemak, ayam dia macam dah lame digoreng

    BalasPadam
  4. http://ellyana1.blogspot.com/

    hi Kak Ina.. ingat saya x? nie liana kwn daydeck tue yg pegi JomBali skali aritu..sy ade post kn gambar akak kt blog saya tau.jgn marah eh..hehe

    BalasPadam
  5. Jom Bali punya nasi goreng kampung & tauhu bakar pun sedap. Saya pernah makan sekali di Jombali carrefour subang.

    BalasPadam
  6. Kak ina ....arap2x akak dapat lagi buat arrangement makanan dan restoran...

    BalasPadam
  7. yeah, mmg sedap. tapi lambat tak dapat udang besar. hihihihi.

    BalasPadam
  8. bestlah ina..dpt jemputan mkn.nak2 tempat yg besat kan..

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum Kak Ina

    ngapa tak ajak saya
    nak itut jugaaa....he he

    Wassalam

    BalasPadam
  10. Nampak nama kedai, teringat Ole Ole Bali.. tapi situ mahal kaw-kaw nya. Jom bali ni nampak cam berpatutan harga.

    BalasPadam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Kak, salah seorang partner Jom Bali tu kalo tak salah telinga saya dengan ex-boss kami dulu. Dia amik VSS & kawan dia ajak jd partner. mungkin silent partner ke hap.. ntah la. Tp mmg dia ada beritau, owner Jom Bali tu Melayu, jd tak perlu risaukan status halalnya..

    Ntah bila la nak g try, padahal hari2 lalu kat Jln genting Klang tu. hehehe

    BalasPadam
  13. Hi...cakap pasal ole ole bali ni...saya baru jer upload gambar2 dalam blog saya masa makan kat sana dgn famili. Memang best dan lokasi nye pun bagus. Lepas makan bolih sambung shopping2 kan.
    Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com banyak lagi tempat2 makan yang saya masukkan. Topik pun pasal makan jer 100% takde topik2 lain hehe....
    Dan kalu minat tu follow la yer blog saya TQ

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers