OOO

Rabu, Januari 11, 2012

Betul Ker Isteri Eyriqazz Nak Berblog?


Sebelum tu, akak nak ucapkan ribuan terima kasih     kerana sudi menghadiahkan akak novel Ombak Rindu ini.  Akak dah pernah baca tapi masa tu pinjam kat Perpustakaan Negara, sekarang ni bestlah dapat simpan sendiri
Wah tentu dalam hati eyriqazz tengah berdebar tu bila Ayr Malik peluk dia ketat-ketat..takut wife dia suruh tidur luar walaupun muka happy...ni semua gara-gara N3 Ary Malik Hampir Nak Kena Lempang
Tak taulah camner hati wife Eyriqazz bila suami tersayang di peluk depan mata..kalau akak memang terasa tau sebab ikut pengalaman akak kalau tengah mengandung memang hati cepat terasa al maklumlah fizikal dah berubah...kadang-kadang rasa cam suami dah tak sayang kita.

Jadi kepada suami-suami bersabarlah dengan kerenah isteri anda yang sedang mengandung tau.

Tapi mungkin wife Eyriqazz tak jelezz kot...tapi bila baca status kat FB dia..hermmmm..macam jelezz ajer..
Dah lebih 10 ORANG bertanyakan pada SAYA, knp Azwa@Akak x buat BLOG gak???
PUJUKAN suami saya,...."Mama x yah lah berBLOG2....byk cabarannya, nanti KESIAN lak kat anak2 Papa x der org tengokkan.....lgpn, Mama dah PENAT mengajar kat sekolah, kdg2 pun bawa balik kerja ke rumah....biar Papa jer, yg carikan EXTRA MONEY utk Sayang dan anak2...".......

*Padahal, saya dapat RASAkan.....SUAMI saya, Eyriqazz tu sebenarnya RISAU......kalau saya pun ada BLOG gak,....mesti BLOG saya lagi FAMOUS dr blognya.....hihihihiii*
Mungkinkah isteri Eyriqazz lebih fofolur dari beliau kalau dia buat blog?  Atau pun mungkin dia nak balas dendam?

p/s Akak setuju ajer sebab wife Eyriqazz cantikkan dah tentu cepat fofolur..nanti akak ajar kamu yer..jangan marah aaaa Eyriqazz

13 ulasan:

  1. saya pun setuju...hihi..kalau isteri bro eyriqazz dah buat blog, cepat2 bagitau kita yer... (^_^)

    BalasPadam
  2. hahaha.. eyriqazz kecut perut bila wife dia nak berblog.. takut nanti tak boleh nak berjimba2 kalau ada event2 nuffnang... hehehe..

    * apa lagi kak ina ajar je wife dia secara senyap2.. hehehe

    BalasPadam
  3. saya memang sokong kalau wife eyriqazz jadi blogger....secara tak langsung dia akan lebih faham dunia blogging nie...dan boleh join event ngan kak ina skali

    BalasPadam
  4. Dua2 buat blog dua-dua masyuk hihi

    BalasPadam
  5. btol kak.. kita sama2 ajo si azwa jadi retis!! ekekeke...

    BalasPadam
  6. Klau wife eyriqazz ada b log pasti mmber saingan sengit..:)

    Kak Ina, turunkanlah ilmu berblg dengan myra..heheee

    BalasPadam
  7. okay.. kita pilih nama cikguazwa.com
    okay tak kengkawan?? hehehehee

    BalasPadam
  8. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    BalasPadam
  9. heheheh...
    skrg ni berblog ibarat celebrity ya :)

    BalasPadam
  10. Rasanya boleh je.. Tak salah kalau Kak Ina ajarkan.. Boleh Nur kongsi cerita dengan dia.

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers